|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
freelancer_bg Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 11:54 Заглавие: Какъв ще е този бизнес, който ....? (help) |
|
|
Трябва ми малко помощ.
Предположете някакъв бизнес, който:
- да е офлайн бизнес
- да няма нищо общо с интернет
- да няма нищо общо с комуникациите
- да няма нищо общо с компютрите
- да е сравнително разпространен (нито много, нито малко),
- в момента да набира скорост (за това условие може да се направи изключение)
- да са му нужни някакви специфични машини или суровини или пък или пък самият бизнес да е търговия с тези две неща
Разбира се с някое от изискванията може да се направи компромис, но предполагам че схващате общата идея, така че се придържайте възможно най близко къ нея.
Давайте предложения, знам че можем да измислим доста такива бизнесчета. _________________ Не псувайте шефовете си на майка, защото така се размножават.
Аз лично много ги мразя, затова си бачкам като Фрийлансър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Нед Окт 22, 2006 13:57 Заглавие: Re: Какъв ще е този бизнес, който ....? (help) |
|
|
| freelancer_bg написа: | Трябва ми малко помощ.
Предположете някакъв бизнес, който:
- да е офлайн бизнес
- да няма нищо общо с интернет
- да няма нищо общо с комуникациите
- да няма нищо общо с компютрите
- да е сравнително разпространен (нито много, нито малко),
- в момента да набира скорост (за това условие може да се направи изключение)
- да са му нужни някакви специфични машини или суровини или пък или пък самият бизнес да е търговия с тези две неща
Разбира се с някое от изискванията може да се направи компромис, но предполагам че схващате общата идея, така че се придържайте възможно най близко къ нея.
Давайте предложения, знам че можем да измислим доста такива бизнесчета. |
-те тея "бизнесчета"..(брях, деба и изкилифинчена думичка), ги измислиха още едно време "другарите", ...например "ОПЕРАТОР НА БИОЛОГИЧНА ЕДИНИЦА" , лощото е че няма вече ТКЗС  _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|