| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 21:39 Заглавие: IBM Thinkpad A21E премахване на парола и грешки ? |
|
|
дадоха ми лаптоп IBM thinkpad A21E type 2628 .. заключен с парола , паролата както и да е намерих един сайт в който предлагаха софт безплатно как да разбрем каква е паролата ... и се оправих , само че лаптопа преди да поиска паролата спира с изкаран надпис за грешка 0175 bad CRC1 stop post task , в сайта също предлагат софт за запис (платено) на дъмп като те безплатно за 1 комп ти фиксират грешките като им пратиш своя прочетен от 24RF08,проблем е че аз не съм сигурен дали си заслужава да давам пари тъй като този лаптоп е чупен и не много добър външен вид и може да се окаже че има и други проблеми .. пък и celeron на 600mhz с 64mb RAM не е кой знае какво .
Въпроса ми е към някой който се е занимавал с подобен проблем и въобще с тая памет с какво може да се програмира .. и има ли др начин за фиксиране на тази грешка . В сайта на IBM пишеше че те направо сменяли дънната платка , но проблема е явно в някаква чексума която се съвпадала при проверка демек само и с програмиране с правилния дъмп ше се оправи  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
cpaskov3 Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 10:02 Заглавие: |
|
|
| влез в биоса F10 ако не с някои друг F и варни парвоначалните настроики ако не мжеш трябва да нулираш биоса от батерията на даното а лаптопа е доста старичак и мже и батерията да не става.като запарво време опитаи стова |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 18:28 Заглавие: |
|
|
| cpaskov3 написа: | | влез в биоса F10 ако не с някои друг F и варни парвоначалните настроики ако не мжеш трябва да нулираш биоса от батерията на даното а лаптопа е доста старичак и мже и батерията да не става.като запарво време опитаи стова |
ами няма как да се влезне в биоса ... нали това е целта на защитата .. първо трябва да се махнат тези грешки след това да се вкара паролата и тогава ще влезнеш в биоса .. иначе и батерията съм му махал няма разлика _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
7niki7 Нов потребител

|
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 18:07 Заглавие: |
|
|
ееееее едно голямо БЛАГОДАРЯ , работата стана , дължа ти едно черпене ако минаваш към Златоград се обади  _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 18:34 Заглавие: |
|
|
| Много се радвам, нали затова е форума, който каквото знае - да споделя! |
|
|
 |
IGLATA Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 19, 2007 18:34 Заглавие: |
|
|
здравейте имам идентичен на тоя проблем с малко по-нов компютър на ibm искам да знам как да го накарам да тръгне просто да вкарам дискетата с едно то двете неща дето сте дали горе или как
и да спомена че компютъра ми е A21m |
|
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 21, 2007 12:06 Заглавие: |
|
|
Бин файла няма да стане за твоя лаптоп , намери друг .. освен това работата става като се разглобява лаптопа и се прави схемата в програмката за да може да се върже към ЕЕПРОМА и да се програмира с друг комп.С дискета не става ! _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
ugtuning Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 04, 2007 20:55 Заглавие: |
|
|
А за IBM Think Pad 600 има ли такова нещо и как става. |
|