| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sm Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 13:48 Заглавие: Нещо за послушване/следене?... |
|
|
Здравейте колеги,
Искам малко помощ от вас. Става въпрос за това, че жена ми нещо е кривнала от "правия път". Бе неприятна история....
Искам да се убедя как точно стоят нещата. Подозирам я в взимане даване с един нейн колега. И търся нещо като миниатюрен FM предавател и ли нещо подобно, което примерно да и пъхна дамската чанта и да я подлушвам. Тя има джобчета на чантата които не ги ползва и примерно нещо от порядъка на 3 на 5 cm няма да го забележи. Помогнете ви моля ви. Нямате представа какво ми е, но това е тема за отделен разговор.
Разбира се, приемам и други идеи как да се убедя със сигурност как стоят нещата между нея и този нейн колега.
Още веднъж ви моля най-искрено за вашата помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 16:13 Заглавие: |
|
|
Не съм привърженик на подобен тип неща , може би един откровен разговор би свършил повече работа но погледни тук :
http://www.shopsuper.net/ocae/page_730597.html _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
sm Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 17:23 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти много! |
|
|
 |
dreadx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 18:53 Заглавие: |
|
|
| Схеми на fm-предаватели по нета има много и не е трудно да си сглобиш нещо като онова на снимката, но дали не е по-добре да вземеш някой mp3-плейър с повече памет и да го включиш в режим "диктофон"..? Не започвай направо с откровения разговор, това най-много да я направи по-предпазлива.. ;) |
|
|
 |
Gogo55 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 24, 2006 21:55 Заглавие: |
|
|
има кит на неомонтана безичен микрофон-2-3 лв да струваше не помня точно но преди 3-4 години го правих и стана добре събира се в кибритена кутия като е с нормални елементи, не СМД и има обхат около 100метра в укв диапазона може да се наглася, с обикновенно радио се хваща идеално _________________ www.gogo55.narod.ru |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 25, 2006 17:18 Заглавие: |
|
|
| "Кита"е лесен за изпълнение но неприятното е че излъчва в обхвата 88-108 мх,и ше го чуваш не само ти.. |
|
|
 |
daminad Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2006 Мнения: 189 Местожителство: Somewhere in time
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 10:39 Заглавие: |
|
|
Лошо приятелю, лошо.
А мислиш ли че можеби ти "изневерява" точно заради прекалената ти подозрителност?...
Но това не е наша работа... та за микрофона има доста на ето този саит
[url]CXEM.NET[/url] руски е и доста на просто ниво е написано всичко
почти всичко работи. Пък има и мини усилвателчета за изходна антена и ако се комбинират подходящо би могъл да си зглобиш бръмбър които да се лови от определен приемник или просто радео.
с около 10-20 елемента ще можеш дори да чуеш как диша...
предлагам ти ето този http://cxem.net/radiomic/radiomic45.php маи е най-малкия и доста добре работещ.
Пожелавам ти късмет и да не се стига да този микрофон.  _________________ Всеки който си придава важност придобива маловажност.
"Който не знае закона на Ома да си ходи у дома!" - Р. Ц. Кирилов |
|
|
 |
sm Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 14:24 Заглавие: |
|
|
Не, никога не съм бил подозрителен или ревнив. Даже тя е тази, която ме е подозирала. И то без причина. Но стана така, че разбрах, че се е целувала с него....
Както и да е, благодаря на всички за помощта ви. Ще пиша после за резултати. |
|
|
 |
valioman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 14:27 Заглавие: |
|
|
| sm написа: | Не, никога не съм бил подозрителен или ревнив. Даже тя е тази, която ме е подозирала. И то без причина. Но стана така, че разбрах, че се е целувала с него....
Както и да е, благодаря на всички за помощта ви. Ще пиша после за резултати. |
С тези бръмбари които са ти предложени тук просто няма смисъл за твоята цел , понеже обхват аим е малък (до 100 м) то ако си на 100 метра по добре да надникнеш през прозореца или направо да влезеш и да ги сфариш по бели гащи
Най доброто решение е диктофон да записва |
|
|
 |
sm Гост
|
Пуснато на: Чет Окт 26, 2006 15:07 Заглавие: |
|
|
| Да, за диктофон също съм си мислел, но хубавите са малко големички. Също трябва и да го разглобя и да му изключа "пискалото", че да не вземе да почне да писука нещо "low battery" или нещо друго. То има и малки мп3 плейери, които записват като диктофони, но незнам колко са чувствителни микрофоните им. Защото мисля да го пъхна в чантата й. Иначе идеята ми е да чуя какво става докато е тя на работа. По принцип не е проблем да отида наблизо до сградата където работи и да слушам без да ме забележи някой. Но май наистина нещо, което записва разговора ще е по-добре. |
|
|
 |
|