| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kdkirilov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 14:34 Заглавие: Проблем с един усилвател помогнете !!! |
|
|
Значи става въпрос за автоусилвател MAGNAT Classic 360
със SN 02020720
Значи проблема е следния : усилвателят си работи но когато запаля явтомобила и като подавам газ цхувам все едно двигателя през колоните някой би ли ме посъветвал какво да правя а усилвателя е готин не ми се изхварля
Ако някой знае какво му е моля нека да ми помогне
Ще съм благодарен и на схема |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 15:06 Заглавие: usilvatel |
|
|
| Трябва ти хубаво захранване, +директно от акумулатора, и кабела за звука(чинчовете) ти е скапан, първо него смени. |
|
|
 |
kdkirilov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 15:17 Заглавие: Хм! |
|
|
Колега сменил сам вече 3 комплекта кабели а захранването е директно от акомулатора за последният комплект кабели съм
дал 32 лв
Дай някакъв друг акъл пробвал съм го на 3 плейера и на трите ми прави така а това е от известно време |
|
|
 |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 16:43 Заглавие: |
|
|
| Побвай го на друга кола и ако там всичко е наред си виж кабелите за свещите |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 17:02 Заглавие: |
|
|
Проблема е от колата, често случващо се при бензиновите автомобили които имат проблем в запалителната система, един преглед в добър автосервиз ще свърши работа. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 19:03 Заглавие: |
|
|
Аз гласувам за генератора Износени четки,колектор,кофти връзки тук-там.От запалителната система се чува пращене,а от проблем в генератора-ВИЕНЕ,което мени честотата си с оборотите на мотора.Понякога помагат разни филтри,но най-добре е да се отстранят проблемите  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Rockton Опитен потребител

Регистриран на: 10 Яну 2004 Мнения: 333 Местожителство: София - Люлин
|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 19:33 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | Аз гласувам за генератора Износени четки,колектор,кофти връзки тук-там.От запалителната система се чува пращене,а от проблем в генератора-ВИЕНЕ,което мени честотата си с оборотите на мотора.Понякога помагат разни филтри,но най-добре е да се отстранят проблемите  |
-Също смятам че проблемът , е често срещан, пукане от високото на зап. система,виене от генератора увеличаващо се спрямо оборотите !
Причината според мен е генераторът! да се проверят и основните маси купе, двигател. _________________ Да споделим опит и познания -за да не откриваме "топлата вода" отново! -Човек се учи докато е жив. |
|
|
 |
kdkirilov Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Окт 29, 2006 20:16 Заглавие: хм1 |
|
|
| В интерес на истината до сега никога докато колата не е запалена не сам имал проблеми ама все пак кабели сменях на 3 коли сам го пробвал о за това ме самнява че на самият усилвател му има нещо! |
|
|
 |
kdkirilov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 8:32 Заглавие: |
|
|
| Един познат който се занимава с усилватели ме посаветва да сменя големите кондензатори на входа /2200 мФ на 35 В/ има ли резон в такова действие? |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 30, 2006 18:35 Заглавие: нчу |
|
|
| Има смисъл. И все пак откачи тия чинчове да видиш откъде идва бръмченето, от входа или от захранването. |
|
|
 |
|