| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikolov Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Ное 12, 2006 9:02 Заглавие: Дистанционно управление на осветление |
|
|
| Може ли някой да изработи 8 канална система за радиоуправление на осветление с максимална мощност на канал 1.5КВт? Естествено срещу заплащане.Мога да дам схема и начертани платки на 16 канална система. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sheki Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 13, 2006 1:41 Заглавие: |
|
|
много ти е неясен въпроса .. едва ли някой би се заинтересуам при така зададен въпрос _________________ http://mikrotik-bg.net/ |
|
|
 |
Edesign Опитен потребител

|
|
|
 |
Nikolov Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 14, 2006 9:05 Заглавие: |
|
|
| Дистанционното ми трябва за управление на осветление в окачен таван с много кръгове и да е с радиомодули. Даже е по добре ако е 16 канално.16 каналния радиопредавател да е в естетична кутийка най добре от някакво фабрично дистанционно.Трябва да може някои канали да се управляват и от бутони с радио модули закачени на стените,затова ми се иска да е с MC145026 и MC145027. Мога да дам схема и чережи на платките,но нямам време да се занимавам с изработката. Само ще искам накрая да се включват силови релета най малко 7А на 220В и всички изводи да са на клеми.Трябва и да ми се каже ориентировъчна цена за да говоря със собственика.Ако някой знае от къде може да се купи готово такова-ще си получи комисионната както се полага. |
|
|
 |
|