Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

klimatik nordstar

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
tosy
Гост

МнениеПуснато на: Съб Ное 04, 2006 13:12    Заглавие: klimatik nordstar Отговорете с цитат

Здравейте . Имам климатици нордстар 9 и 12 мога да кажа че 12 топли долу горе добре но 9 когато малко се обледи и започва да духа почти хладно,купих ги миналата година понеже нямах пари за повече а сега имам и бебе и май не мога да достигна необходимата температура.Ще бъда на всеки много благодарен ако може ми да ми помогне дали няма някъква верятност да се тунинговат малко по някакъв начин когато ги размразя почват сравнително добре да топлят но те автоматично го правят много рядко и за кратко и няма почти никакъв ефект .
благодаря ви предварително надявам се че ще ми помогнете.
имейлът ми е:[email protected]
P.S:ако може на кирилица и латиница
Върнете се в началото
Gogo55
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Съб Ное 04, 2006 14:00    Заглавие: Отговорете с цитат

има една сонда във външното тяло,тя е закрепена обикновенно към корпуса на компресора,та значи взима се тази сонда и се пъха някъде по питата между алуминиевите пластинки.от тази сонда платката разбира кога да размрязава външното тяло и да обърне режима, но тъи като тази партида климатици са били направени за по южни страни са я сложили на компресора за да го изключва ужким при прегряване.намери я тази сонда мяса на тръбичка алумин с диаметър около 8мм и дължина около 5см и я бучни някъде според дължината на кабелите 2бр които излизат от нея, колкото може по към центъра и в долната част на външния радиатор.по принцип всяка фирма която поставя климатици го прави това нещо ,но понякога ги хваща мързела и пропускат по няква броика Smile .
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети