| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 19:06 Заглавие: Проблем с телевизор NEC FS2140SK |
|
|
Ситуацията е следната:Телевизора е с 16 канала.
1.При натискане на канал нагоре/няма значение дали от универсалното ДУ или от бутоните на телевизора/ всичко си е нормално каналите се увеличават последователно от 1 до 16 и пак отива на 1.Но при намаляне ситуацията е следната от 15 се намалят до 1 нормално,но след 1 при намаляне на канала отива на 9.
2.При увеличаване на каналите запаметените програми се виждат нормално,но при намаляне има само растер.
След отваряне на шасито дефект 2 изчезна,а след изваждането на паметта и поставянето и на цокъл изчезна и първия дефект.
Въпроса ми е това възможно ли да е от паметта/някой имал ли е подобен случай/ ,а тя е М58658Р ,процесора е М50433Б-531SP
Напреженията на паметта са нормални. _________________ Димитър |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 19:15 Заглавие: |
|
|
На второ краче на тази памет не отиваше ли някакво минусово напрежение и кондензатора дето го филтрира като ликажира даваше нещо подобно.Доколкото си спомням при мен нагоре вървяха добре а надоло ги прескачаше през един два и не вървяха по ред.След смяната му вече си заработи нормално и надоло. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 20:10 Заглавие: |
|
|
Наистина за пулсации не съм го гледал с осцилоскопа,но е 29Волта и няма проблем със запомнянето,но утре ще замеря кондезатора. _________________ Димитър |
|
|
 |
milentv Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 09, 2006 20:11 Заглавие: влияние чужого подсознания |
|
|
| Здравствуйте уважаемые посетители сайта! Наверное, уже только ленивый не писал объявление - Продам танк Тигр или его местоположение»!!! Такие объявления появляются до сих пор. Наверное, почти ка |
|
|
 |
|