| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:13 Заглавие: Повреда в TV LG model:NR CB-14F80 шаси 6BZ190-11 |
|
|
| Колеги телевизора е напкан от котка след като го почистих основно се оказа че има един резистор във вторичната верига на заранването който дими R959 телевизора не се запуска няма високото и въобще не е наред ама нямам схема .Някой може ли да ми помогне със схемата .пощата ми е [email protected] .Благодаря предварително:-) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 11:19 Заглавие: |
|
|
Проверете си пощата. _________________ Димитър |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Ное 15, 2006 15:27 Заглавие: |
|
|
| dima написа: | | Проверете си пощата. |
Колега благодаря много за схемата:-) след като я получих и проверих тук и там се оказа че драйверния транцистор за високото напрежение бе избил и резистора смених на 13 волта защитния всичко работи нормално:-) |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 0:14 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | dima написа: | | Проверете си пощата. |
Колега благодаря много за схемата:-) след като я получих и проверих тук и там се оказа че драйверния транцистор за високото напрежение бе избил и резистора смених на 13 волта защитния всичко работи нормално:-) |
Не искам да ставам пророк, но ми се струва, че този телевизор няма да работи дълго. Котешката урина е киселина, която попива в платката и създава проблеми. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 16, 2006 10:03 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: |
Не искам да ставам пророк, но ми се струва, че този телевизор няма да работи дълго. Котешката урина е киселина, която попива в платката и създава проблеми. |
Кара,кара ама иска яко почистване.Един Филипс G110 напикан колко старгах платката и след седмица две все се палеше там.Точно пред редовата-накрая се принудих по съвет на колеги руснаци-свалих всички елементи в радиус от 2-3 санта.Измех с четчица и сапунявица платката там и остъргах всичко нагоряло с ножче и пила-после си сложих частите обратно ,където се бяха изяли пистите направих на телчета и вече 3-4 години си бачка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
kableman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 12:56 Заглавие: |
|
|
| Здравеите! Имах на скоро подобен слу4аи с напикаване измих платката с 4иста Вода , и спирт, и след това е обработих с препарат които има своиството да изтегля водата влагата и др. Шарп4ето си работи нормално. Ако искате пишете на маила сте Ви кажа името и марката за да не правим реклама тук. |
|
|
 |
|