| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 16:31 Заглавие: AUDI Chorus (Blaupunkt) |
|
|
Касетофона е монтиран в някои автомобили АУДИ. Потенциометъра се намира в средата на панела и е стъпков. Проблема е ,че същият не ще да регулира силата на звука, като могат да се регулират, тон , фадер и др. Има ли някой идея какво може да е. Ако пък някой помогне със схема ще съм му безкрайно признателен. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:21 Заглавие: Re: AUDI Chorus (Blaupunkt) |
|
|
| Фикри Нури написа: | | Касетофона е монтиран в някои автомобили АУДИ. Потенциометъра се намира в средата на панела и е стъпков. Проблема е ,че същият не ще да регулира силата на звука, като могат да се регулират, тон , фадер и др. Има ли някой идея какво може да е. Ако пък някой помогне със схема ще съм му безкрайно признателен. |
Процесора на тези модели се скапва след около десетина години и започва да не регулира аудиото.Май схема няма да ти помогне поръчай си протс от скорпио другото няма гаранция. |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:24 Заглавие: Re: AUDI Chorus (Blaupunkt) |
|
|
| Anonymous написа: | | Фикри Нури написа: | | Касетофона е монтиран в някои автомобили АУДИ. Потенциометъра се намира в средата на панела и е стъпков. Проблема е ,че същият не ще да регулира силата на звука, като могат да се регулират, тон , фадер и др. Има ли някой идея какво може да е. Ако пък някой помогне със схема ще съм му безкрайно признателен. |
Процесора на тези модели се скапва след около десетина години и започва да не регулира аудиото.Май схема няма да ти помогне поръчай си протс от скорпио другото няма гаранция. |
Госта бях аз забравих да си регна успех. |
|
|
 |
antonkolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 17:24 Заглавие: |
|
|
| мисля че проблема е в процесора,имам няколко такива който неможах да оправя.стандартен проблем е при този модел |
|
|
 |
aysun_a Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 19:04 Заглавие: Re: AUDI Chorus (Blaupunkt) |
|
|
| Фикри Нури написа: | | Касетофона е монтиран в някои автомобили АУДИ. Потенциометъра се намира в средата на панела и е стъпков. Проблема е ,че същият не ще да регулира силата на звука, като могат да се регулират, тон , фадер и др. Има ли някой идея какво може да е. Ако пък някой помогне със схема ще съм му безкрайно признателен. |
Сега и намен ми донесоха такъв агрегат свалих му протса но несе дава няма бут преди месетс бях разкодирал такъв нямаше никакви проблеми с бута но тоя. |
|
|
 |
angele Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 17, 2006 21:25 Заглавие: |
|
|
Единствения ви шанс е да приспособите някакъв потенциометър за усилване.Смяната на процесора е нерентабилна...Цената е убийственна,ако го намерите изобщо _________________ Az sam |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 0:09 Заглавие: |
|
|
| За тези процесори са ми казвали че се скапва вътрешната памет защото има заложени определен брои регулирания примерно 10000 и след това труп Виждал съм такъв със залепена 12 волтова круша отгоре да го топли и по думите на клиента изкарал още няколко месеца но като метод на ремонт ми се вижда несериозно |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 8:21 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви колеги. Ще му кажа на моя приятел да си купи друг касетофон. Закривам темата. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 20:37 Заглавие: |
|
|
| Пробвай да смениш паметта и трябва всичко да е ОК.Не е от потенциометъра! Имах подобен проблем с един такъв .Поздрави |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 18, 2006 20:52 Заглавие: |
|
|
| petrov написа: | | Пробвай да смениш паметта и трябва всичко да е ОК.Не е от потенциометъра! Имах подобен проблем с един такъв .Поздрави |
Е да де, всички знаят че проблема е в паметта, ама струва околу стотина лева тая памет. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|