|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 13:02 Заглавие: Проблем с TV Daewoo шаси CP-375 |
|
|
Става въпрос за телевизора от тая тема : http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=25058&highlight=&topicshow=TV%20Daewoo%20CP375%20%ED%FF%EC%E0%20%E8%E7%EE%E1%F0%E0%E6%E5%ED%E8%E5
Сега имам хубава схема, но не върви. Открих само, че ако сваля Q504 и пусна телевизора без него екрана светва с бял растер и без звук. И след това като запоя транзистора всичко заработва - работи безпогрешно, но след 5 до 60 минути (интервалите са съвсем различни) кинескопа гасне, остава само говор. Напреженията са в норма, високо има, само дето няма видеосигнал. Нека който има опит с подобна повреда да сподели. Дали не е TDA8374А, тя е скъпичка и нямам за подмяна. Мерси.
Модерирано от RC
И що трябваше да отваряш нова тема , като предната ти е от вчера  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 13:27 Заглавие: Re: Проблем с TV Daewoo шаси CP-375 |
|
|
| Цитат: | Модерирано от RC
И що трябваше да отваряш нова тема , като предната ти е от вчера  |
Ами извинявам се, но е спешно и не съм сигурен, че някой ще забележи допълнението ми.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 24, 2006 13:31 Заглавие: |
|
|
Като напишеш ново съобщения - тя ще се качи горе!
Тази и слагам катинара. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|