| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pdkfoto Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 12:54 Заглавие: Колко струва този уред? |
|
|
Колко струва този уред - мултиметър? Благодаря предварително за оценката.
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 14:18 Заглавие: |
|
|
5-10лв имам същия от години не съм го пускал даже скоро.За любителски истории става горе-долу.Не е лош. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pdkfoto Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 15:03 Заглавие: |
|
|
| Мерси, значи да не се занимавам. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 22, 2006 15:32 Заглавие: |
|
|
| pdkfoto написа: | | Мерси, значи да не се занимавам. |
Какво да не се занимаваш?Продават ли ти го?Ти ли го продаваш?
Ако ти го продават повече от тия пари не бих дал аз поне-За 10-15лв има по сносни цифрови,а и ако ти е зор за стрелкови-една стрелкова SUNWA e 15лв и е по-хубава от него.Моя си го взех за 19лв мисля че беше 1990 година.Поне 8-9 години работех с него и все още си бачка.Имах и още един такъв но колега го изпусна и строши системата.Най-честите им проблеми са в превключвателя за "право и променливо и омове",ама се ремонтира де.Ако ще го продаваш-няма смисъл-няма кой да го купи,а и утре ще ти се наложи нещо-все ще ти свърши работа,не е толкоз лош уред. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|