|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
mitata Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 2:05 Заглавие: Проблем с телевизор Samsung CW-29Z408P ... |
|
|
Привет на джедаите от форума. Имам малък проблем с почти новия си телевизор Samsung CW-29Z408P и се надявам се, че ще ми помонете със съвет дали може да бъде коригиран по някакъв начин. Вместо обяснение щракнах набързо една снимка:
http://store2.data.bg/mitata/TV/picture_problem.jpg
Както виждате от снимката става въпрос за нещо като влошен фокус в краища на екрана. В 90% от случаите този "дефект" е почти незабележим, но когато се вижда е особенно дразнещ понеже телевизора има перфектен фокус и много детайлна картина в останалта част на екрана. Когато купувах ТВ-то го проверявах за всевъзможни проблеми с геометрия, цветове и прочеее ама това не го забелязах, защото се вижда ясно само при дълги субтитри които отиват до края на екрана каквито са повечето на divX филмите.
Благодаря ВИ предварително за мненията и съветите. Дано проблема е лесно отстраним, че хич не ми се ходи по сервизи ...пък и не знам дали това ще го признаят за дефект. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 10:03 Заглавие: |
|
|
Това е нормално за плосък кинескоп със сравнително голям размер.
Сещам се за две поговорки: Трай бабо за хубост. Хем сърби, хем боли. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|