| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefanov74 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 20:02 Заглавие: електромера ми няма цифри , отчита ли нещо? |
|
|
здравеите , електромера ми е повреден няма цифри на дисплея и лампата му свети постоянно , но ми казаха че вьпреки това пак отчита консумираната енергия и я записва в памет , някои знае ли дали това е така _________________ АКО СЕ СТРАХУВАШ ОТ МЕЧКИ НЕ ХОДИ В ГОРАТА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Ное 27, 2006 20:04 Заглавие: |
|
|
| stefanov74 написа: | | .... електромера ми е повреден няма цифри на дисплея и лампата му свети постоянно , но ми казаха че вьпреки това пак отчита консумираната енергия и я записва в памет , някои знае ли дали това е така |
Пример за добре формулиран и точно зададен въпрос.
Браво!
Ще го редактираш ли или да слагам катинара? |
|
|
 |
tchav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 9:26 Заглавие: |
|
|
| Това че дисплея не работи не пречи да бъде отчетен през инфрачервения порт, но ако и светодиода не мига докато има консумация ме навежда на мисълта, че вече е мъртвец. |
|
|
 |
Shtur Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 9:55 Заглавие: Haha |
|
|
| tchav написа: | | Това че дисплея не работи не пречи да бъде отчетен през инфрачервения порт, но ако и светодиода не мига докато има консумация ме навежда на мисълта, че вече е мъртвец. |
Радвай се че не работи , точи ток в несвяст заварявай прави каквото ще правиш докато не са го сменили  |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2006 10:27 Заглавие: ел |
|
|
| Да не е със скриинсейвър случайно или нещо такова |
|