|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
RIKi Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 8:20 Заглавие: Голем проблем с дигитална камера Mini DV SAMSUNG VP-D190 |
|
|
С тази камера (закупена от Техномаркет) имам заснети 18 касети. За периода в който я ползвах три пъти се поврежда, за финансово щастие първия път беше в гаранция. Ремонтите ми струват по 100 лв. Една такава камера е 500-600лв. Финансовите сметки показват, че ако няма по евтин вариант за ремонт, най малкото трябва да припсувам компания SAMSUNG за скапания им продукт.
До сега за заснети 18 касети и три пъти се повреждат блокове за управление. 2 пъти блок за ZOOM контрол (оталечаване и приближаване на картината) и веднъж блок с вкл.изключване превъртане, възпроизвеждане и др. И така статистиката е блок на 6 касети и общо 100лв за ремонт. И така камерата пак се скапа, пак ZOOMа. Намирам свободно време и тръгвам по сервизите. Първо в СЕРВ1 (Сребърна и Гоце Делчев) където до момента е поправяна. Посъветваха ме да се отправя към К&К сервиз СЕРВ2, където любезно излушаха проблемите ми и изожиха следните отговори:  _________________ Сговорна дружина най-добре се смее |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RIK Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 8:49 Заглавие: Продължение на темата |
|
|
1. ОТКАЗ за ремонт на камерата, щото била на ремонт в СЕРВ1 и там колегите кой знай как са я омазали и ний кво ша намерим вътре еми кво некой пластичен експлозив или па...мой и некой Ху..ави работи?
2. Любезно помолих щом вариант 1 не става да ми продадат ей тия части и показах двате развалени бутонни групи. Добре съгласни била ама да им кажа каталожните кодове, щото без тях не могли. Е аз ли съм тъп или ..., ама един сервиз ако нема каталог е...ти сервиза.
Обобщение за СЕРВ2 ЛЮБЕЗЕН ОТКАЗ ПО ВСИЧКО. И това е сервиз на "К&К"!?
Ако някой може да даде съвет за КОД на тези части (по тях има цифри), мога да се пробвам пак в СЕРВ2, може би за пореден любезен отказ. Примерно като ми поискат 100лв. за блок.
Пробвах и друг вариант - да задам въпрос в сайта на SAMSUNG от къде и как да поръчам резерв. части ама отговорите са клишета и ... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|