| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 18:50 Заглавие: BUZ 90A |
|
|
| Момчета кажете един заместител или някаква алтернатива на този транзистор BUZ 90A, че не мога да го намеря на пазара. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 18:58 Заглавие: |
|
|
| BUZ91a,BUK455 че от кой град си та да не намериш най често срещания транзистор? |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 20:39 Заглавие: |
|
|
| От Бургас съм. Де да ги знам ония аз като ги питах те ми викат имаме само BUZ 90X ама той е свършил. Утре пак ще ходя да търся и ако нямат ще питам за тези заместители. Мерси много. |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 21:56 Заглавие: |
|
|
| Няма да ходиш в ПАНДА.На ОМЕГА ги има намира се на кръстовището на Ботева и СанСтефано от дясно там има магазин на Омега,другия е зад новата поща.Ако не срщу Панда при Николай или Божидар те са 2 магазина един срещу друг. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 22:04 Заглавие: |
|
|
Еее ти пък на мен ли ги обясняваш магазините . Просто бяхме с колата и спряхме на пандата като видях че там го няма викам айде карай друг път ще го вземем. Помислих си обаче че може да го няма и другаде и за туй викам да му намеря заместител. Не е ли смешно кажи ми най-големият магазин във Бургас за части да няма най често срещаният транзистор. Ама карай. Мерси много мой човек. В понеделник ще отида ще го купя и ще го сменя че братчеда си чака телевизора . |
|
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 02, 2006 22:23 Заглавие: |
|
|
| Колев в Панда продават всичко друго но не и части за ТВ.........техника.Всеки който се занимава професионално го знае това. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 03, 2006 1:03 Заглавие: |
|
|
| Там е работата че не се занимавам професионално и не знам "тънкостите на занаята". По скоро моето занимание е като хоби което се стремя да усъвършенствам постоянно. Днес от теб научих нещо ново което ще имам предвид във по нататъшните си занимания. Благодаря. |
|
|
 |
|