|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrev Опитен потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2004 Мнения: 187 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 7:19 Заглавие: Nokia chassis euostereo dump |
|
|
| Трябва ми dump за 25" (110') ITT Nokia 7170 VT digivision chassis euostereo. Имам dump за eurostereo 2b, но екрана е стеснен по хоризонтали и вертикали(може би е за 90'кинекоп), с друго нямам проблеми. В сервизен режим поправям всичко, обаче при включване в мрежата сам се вкл. и изкл. 5-6 пъти и си застава в stenbay. Всички вериги съм проверил електролитите са сменени, нямам студени спойки. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 7:26 Заглавие: |
|
|
| dobrev, много ме съмнява описания ефект да се дължи на дъмпа. Огледай си захранването, например как то работи на друг товар.Дали се държи по същия начин. |
|
|
 |
dobrev Опитен потребител

Регистриран на: 12 Сеп 2004 Мнения: 187 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Пет Окт 08, 2004 15:08 Заглавие: re |
|
|
| Тази Nokia ми взе акъла. Всичко съм проверил. Идват "заблудени" имулси от процесора, значи ако не е eeprom-a е процесора. Направих проба смених eeprom sda3526-2 със 24c02 - работи, само дето се запуска първоначално на по-големи периоди. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|