Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся телевизионен сервиз

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vandil
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Окт 09, 2004 21:43    Заглавие: Търся телевизионен сервиз Отговорете с цитат

Здравейте,
Този географски въпрос може би не е за тук, пък и не съм "колега от сервизния бранш", но въпроса си е точно на тема "Ремонти" Smile

Баща ми има сравнително стар телевизор 'куча марка' за ремонт и ми постави задачката да намеря най-близкото до него място, където поправят телевизори. Той живее тук:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8d118a94aa52b0490c104f98f0135123&id=1957&num=19
(София, срещу Медицинска академия)

Започвайки от dir.bg стигнах до този форум.
Дали някъде мога да намеря база с адреси на сервизи? Дори да има такава, предполагам, че само големи и фирмени сервизи ще бъдат включени в нея, а на него му върши работа всеки ентусиаст, който разбира от поправка на телевизори - важното е да е наблизо. Затова, моля да предложите някое местенце, или дори своите услуги, ако прецените, че сте в района Smile

В момента не мога да кажа нищо конкретно за телевизора - дори марката му не знам, не съм го виждал още. Взет е на старо - подарък от роднина. Не е български, но надали е "марков". При включване в контакта директно тръгвал, въпреки че има дистанционно и standby-mode. Известно време след стартирането издавал силно бучене, докато позагрее, но после си работел добре. След няколко дни спрял да работи - ни звук, ни образ, но не бил изгорял бушон - и ей ме на, търся сервиз.

Знам, че това обяснение пет пари не струва, но всъщност аз търся компетентна помощ на място, а не online. Ако някой желае подробности и конкретни данни за телевизора, ще се поинтересувам.
Благодаря!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
sacho
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.ПЛЕВЕН

МнениеПуснато на: Пон Окт 11, 2004 11:36    Заглавие: Отговорете с цитат

Първото такси и ще отидеш при някой колега от София. Освен ако някой не се предложи за домашно посещение но едва ли Very Happy
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети