Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

NORDMENDE Prestige 72td

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Petyo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 8:31    Заглавие: NORDMENDE Prestige 72td Отговорете с цитат

Здравейте!Можете ли да ми помогнете да открия схемата на този модел и да вляза в сервизния му режим?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 08, 2006 8:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако беше ползвал Търсене щеше да намериш тази тема и този линк който би трябвало да ти свърши работа.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 09, 2006 16:13    Заглавие: Преместена в тази тема! Отговорете с цитат

Petyo написа:
Nordmende Prestige 72TD
2,687 A42 DC1
GY05TH IDC2/DE

с процесор CUC 3000

Молбата ми е да ми помогнете да открия схема на този модел.защото тази.която ми препоръчахте в предишната тема не е за въпросния телевизор!С няколко думи ще ви опиша какво му се случи :
Вчера вечерта си купих нов принтер HP и в нетърпението си да го пробвам включих захранването в незаземен разклонител!Дотук добре,но когато реших да включа USB-то в компютъра ...Видях само една искра между USB-то и компютъра и до там!Телевизора беше включен в ТВ-аута на компа и след това зацикли на AV2-AV3-AV4!Високото му се включваше,но от дистанционното не можеше вече да се управлява!Занесох го на сервиз и когато го отвориха ...На платката,на която са трите скарт букси,където беше включен компа.много от пътечките бяха изгорели!Момчето ме помоли да се опитам да намеря схемата на този модел и по този повод отворих тази тема!Дано не се сърдите че повтарям темата,но се надявам по този начин да привлека вниманието Ви и дасе надявам на помоща ВИ!Благодаря !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 09, 2006 16:21    Заглавие: Отговорете с цитат

RC биваше да преместиш и моя пост от тамка ама както и да е.
В крайна сметка Схемата която ти е дал RC е на твоя телевизор със сигурност Exclamation Idea
А факта че "момчето"дето ще ти прави телевизора е тръгнало да те праща тебе да ровиш из интернет като клиент да му търсиш схема е показателен.Не мислиш ли?
Хвани някой колега от форума в зависимост от кой град си-пиши му на Л.С.,закарай си при него телевизора за ремонт да ти го направи и това е.Тук във форума има достатъчно добри специалисти и ерудирани техници.И вярвай ми никой от тях няма да тръгне да те праща из интернет да му дириш схема Laughing
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Petyo
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 09, 2006 19:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Приемам забележката ви и ще се съобразявам с нея за в бъдеще!
Още веднъж се извинявам зановата тема!
А сега искам да Ви помоля да ме ориентирате как мога да си намеря добър специалист за да ми поправи телевизора?
Аз съм от Плевен!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 09, 2006 19:23    Заглавие: Отговорете с цитат

Избери си.
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 09, 2006 19:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Между другото понеже шасито е сравнително рядко срещано-ако въпросният колега,който се захване със този телевизор има някакви проблеми-да пише на Л.С.-имам доста части и платки от едно шаси IDC2 със счупен кинескоп.Каквото все още не съм го вложил-мога да помогна.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети