| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Petyo Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 8:31 Заглавие: NORDMENDE Prestige 72td |
|
|
| Здравейте!Можете ли да ми помогнете да открия схемата на този модел и да вляза в сервизния му режим? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 8:47 Заглавие: |
|
|
| Ако беше ползвал Търсене щеше да намериш тази тема и този линк който би трябвало да ти свърши работа. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 09, 2006 16:13 Заглавие: Преместена в тази тема! |
|
|
| Petyo написа: | Nordmende Prestige 72TD
2,687 A42 DC1
GY05TH IDC2/DE
с процесор CUC 3000
Молбата ми е да ми помогнете да открия схема на този модел.защото тази.която ми препоръчахте в предишната тема не е за въпросния телевизор!С няколко думи ще ви опиша какво му се случи :
Вчера вечерта си купих нов принтер HP и в нетърпението си да го пробвам включих захранването в незаземен разклонител!Дотук добре,но когато реших да включа USB-то в компютъра ...Видях само една искра между USB-то и компютъра и до там!Телевизора беше включен в ТВ-аута на компа и след това зацикли на AV2-AV3-AV4!Високото му се включваше,но от дистанционното не можеше вече да се управлява!Занесох го на сервиз и когато го отвориха ...На платката,на която са трите скарт букси,където беше включен компа.много от пътечките бяха изгорели!Момчето ме помоли да се опитам да намеря схемата на този модел и по този повод отворих тази тема!Дано не се сърдите че повтарям темата,но се надявам по този начин да привлека вниманието Ви и дасе надявам на помоща ВИ!Благодаря ! |
|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 09, 2006 16:21 Заглавие: |
|
|
RC биваше да преместиш и моя пост от тамка ама както и да е.
В крайна сметка Схемата която ти е дал RC е на твоя телевизор със сигурност
А факта че "момчето"дето ще ти прави телевизора е тръгнало да те праща тебе да ровиш из интернет като клиент да му търсиш схема е показателен.Не мислиш ли?
Хвани някой колега от форума в зависимост от кой град си-пиши му на Л.С.,закарай си при него телевизора за ремонт да ти го направи и това е.Тук във форума има достатъчно добри специалисти и ерудирани техници.И вярвай ми никой от тях няма да тръгне да те праща из интернет да му дириш схема  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Petyo Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 09, 2006 19:19 Заглавие: |
|
|
Приемам забележката ви и ще се съобразявам с нея за в бъдеще!
Още веднъж се извинявам зановата тема!
А сега искам да Ви помоля да ме ориентирате как мога да си намеря добър специалист за да ми поправи телевизора?
Аз съм от Плевен! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 09, 2006 19:23 Заглавие: |
|
|
| Избери си. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 09, 2006 19:46 Заглавие: |
|
|
Между другото понеже шасито е сравнително рядко срещано-ако въпросният колега,който се захване със този телевизор има някакви проблеми-да пише на Л.С.-имам доста части и платки от едно шаси IDC2 със счупен кинескоп.Каквото все още не съм го вложил-мога да помогна. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|