| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cashregister Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 07, 2006 15:22 Заглавие: NEC 4551 не чете някои матрични DVD-та |
|
|
Преди време, след като изчетох всичко на тема DVD записвачки до което успях да се добера по форумите, си взех NEC 4551. Причините няма да ги изреждам в детайли, здрави били, имало голям избор от моднат фирмуер и т.н. Установих обаче че от всички 16х дискове с които го пробвах, се разбира (записва читаво) само с тези на Verbatim. По тоя повод му смених фирмуера който беше v.1.07 с официалния v.1.08 от страницата на NEC. Започна да записва безпроблемно, но наскоро установих че не чете добре около 15% от матричните DVD-та (филми от видеотека) които на други устройства се четат без проблем. Или ги чете само донякъде, или въобще отказва да ги разпознае. Иначе е в гаранция още, но при условие че съм я флашвал едва ли ще я признаят. Някакви идеи? Софтуерен ли е проблема (дали ще се реши с ново флашване и с какъв фирмуер) или просто оптиките на NEC не четат читаво матрични DVD-та? _________________ Софтуер и оборудване за магазини и ресторанти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 9:55 Заглавие: nec |
|
|
| Най-вероятно е от оптиката. |
|
|
 |
cashregister Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 10:24 Заглавие: Re: nec |
|
|
А е почти нова, сложих и снощи версия 1.85 подобри се още повече записа, но четенето си остана на същото ниско ниво. Май ако не намеря решение ще и върна оригиналния фирмуер и ще се опитам да я сменя. Benq и LiteOn чух че са добри. _________________ Софтуер и оборудване за магазини и ресторанти |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2006 17:23 Заглавие: nec |
|
|
| За LITE ON съм съгласен че са добри,но според мен бягай от BENQ.Za segaPainer си остават най-добрите! |
|
|
 |
Emil Evtimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 22:07 Заглавие: |
|
|
За Benq и Lite on не съм съгласен че са добри , но стават ...
LG препоръчвам аз Имат добро съотношение цена-качество  _________________ Когато гледам , виждам !!! |
|
|
 |
|