|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 13:22 Заглавие: Tрансформатор за усилвател |
|
|
| Търся трансформатор за усилвател по схема Quad 405 за напрежение 2x50V; 4-5A От къде мога да поръчам такова нещо без да излезе прекалено много кеш или пък да намеря отнякъде....? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
toni----- Гост
|
Пуснато на: Пон Окт 04, 2004 17:46 Заглавие: re: |
|
|
| as prava takiva trafove ot porqdaka na 30-40lv. |
|
|
 |
Munk Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 11:47 Заглавие: |
|
|
Как мога да се свържа с теб да не спамим тука? Значи интересува ме офертата за 30 Може да се договорим някак, защото по-нататък ще ми трябват и още... Дай някакъв e-mail или тел за връзка. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 12:14 Заглавие: |
|
|
Отговорът ми от HWBG не те ли устройва
Най - евтиното: Взимаш мрежов трансформатор от едни стари руски "цветни" телевизори - Електрон, Рубин и т.н. модели 714, 716, 738 и му пренавиваш вторичната намотка. Такъв може да намериш и за без пари, а е качествен вит магнитопровод - стар материал, не като новите боклуци. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Окт 05, 2004 13:43 Заглавие: |
|
|
Ами не особено, защото първо няма от къде да намеря такъв телевизор и второ си нямам никаква идея от навиване на трансформатори. Благодаря все пак  |
|
|
 |
rakata Гост
|
Пуснато на: Нед Окт 10, 2004 16:22 Заглавие: zdraveite |
|
|
| ami ne znam Toni dali si chel po starite temi no i az tarseh takav traf.v sashtnost mi triabva t dva trafa po 300 W s izhodno napr 2 po 35v promenlivo i tok 4-5A. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|