| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bojo06 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 17:43 Заглавие: Re: Продавам Ц4340 нов,работещ |
|
|
| bojo06 написа: | Комбиниран стрелкови уред Ц4340 неизползван,работещ.Цена  | Нещо обърках бутоните, но ето снимка. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 17:55 Заглавие: |
|
|
Цена ли?-
Повече от десетина лева да му хванеш трудна работа.А за толкоз не си заслужава и да го продаваш-по-добре го дръж-все ще ти свърши някаква работа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
elektronchika Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 19:30 Заглавие: |
|
|
ако този уред е неизползван, аз съм хеликоптер. Айде като лъжете, лъжете малко по-малко  |
|
|
 |
teoteodor Активен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 20:10 Заглавие: |
|
|
| за осем кинта го земам ама от тебе транспорта |
|
|
 |
bojo06 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 21:33 Заглавие: |
|
|
| teoteodor написа: | | за осем кинта го земам ама от тебе транспорта |  |
|
|
 |
bojo06 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 21:36 Заглавие: |
|
|
| elektronchika написа: | ако този уред е неизползван, аз съм хеликоптер. Айде като лъжете, лъжете малко по-малко  | Хеликоптер не можеш да станеш, но уреда може да е нов. Жалко, че не може да се прикача файл с големина повече от 50к.
http://img303.imageshack.us/img303/1627/img9qv5.jpg
Последната промяна е направена от bojo06 на Нед Дек 10, 2006 22:14; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 22:02 Заглавие: |
|
|
Е па качи го eй тука при тоя филипс да си правагт компания-побира колкот ти е кеф мегабайти
http://img210.imageshack.us/my.php?image=philips8cs.jpg _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
интермаш Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 10, 2006 22:46 Заглавие: Ре: |
|
|
Уреда ти ме интересува, но все пак дай някаква цена около която да става пазарлъка.
Един съвет от мен; този тип уреди са незаменими в някои измервания в приложната електроника, в т.ч. и в ремонта на битовата електроника с никакви други уреди, особено с "модерните" цифрови мултиметри... В този смисъл, ако се занимаваш с подобна дейност го запази, а за какво той е незаменим,нека ти кажат майсторите . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 0:05 Заглавие: Re: Ре: |
|
|
| интермаш написа: | | В този смисъл, ако се занимаваш с подобна дейност го запази, а за какво той е незаменим,нека ти кажат майсторите . |
Чак незаменим-не е ,но си прав.
номера е че кроткотрайни моментни изменения на напражението (или там квото мериш)цифровия не ги лови щото през тва време само му играят цифричките,докато стрелката се вижда как мърда.
Лошото е че е ни тва му намериха чалъм производителинте на цифрови уреди-слагат един "барграф" и той мърда и върши приблизително същата работа. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
ICO Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 20:15 Заглавие: |
|
|
Уреда го имам хубавото му е че на обхват 1000 и 10000 е с трансвертер и мери диоди на микровълнови и каскади без проблеми като мегер е.  |
|
|
 |
|