|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 18, 2006 11:19 Заглавие: Замяната на ST92195C3B/OEO с PAT |
|
|
Реших да пробвам замяната според:
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=11169&highlight=st92195c3b&topicshow=Замяна%20на%20ST92195C3B1/OEO%20с%20/PAT
Чипа който ми доставиха се оказа:
ST92195C3B/PAT
VESTEL/T30D21
оригинала е :
ST92195C3B/OEO
VESTEL/T3X210
Проблема който се получи е че при запускане от чакащ режим телевизора заработва, вдига високо , но екрана остава тъмен. Ако при запускане натисна 2-3 пъти последователно копчетата на панела или дистанционното телевизора запуска , излиза скрийна , сменя номерацията на програмите, изкарва менютата, влиза се в сервиз и до там. Излиза само главно меню в сервиз. С червен и син бутон нищо не се променя. Не мога да запаметя промените в сервиз. Като направя промени излизам с бутон меню и като влеза отново в сервиз промените стоят .Ефект от цялата тази работа няма -при настройка търси ,но нищо не намира.При преминаване през чакащ режим обаче всички настройки са в изходно положение. Същия е и ефекта при промяна в другите менюта - инсталиране , езици и т.н. За доуточнение пробвах чипа на работещо шаси и ефекта е същият. Нещо пропускам при настройката му ли или съм изгорял с една педесетачка? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zxcr Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 13, 2006 12:28 Заглавие: |
|
|
| С малко закъснение- смениха ми чипа в магазина и с другия всичко си тръгна. Замяната става!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|