| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bobcho Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 20:18 Заглавие: Sony Ericsson K700i |
|
|
След посешение в сервиза за смяна на джоистика спряха да ми работят страничните копчета за усилване и намаляване на звукът за фотоапарата и online но го открих твърде късно чак като се бях прибрал вкъщи Та въпросът ми е може ли да не са закачени при сглобяването ако са на лентов кабел или са ми оправили джойстика и са ми прецакали другото  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 20:46 Заглавие: |
|
|
| По скоро първото от колкото второто сиреч не са включили лентовия кабел.Направи рекламация какъв е проблема? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 11, 2006 21:27 Заглавие: |
|
|
| Ще направя рекламация още утре но просто се поинтересувах на какво може да се дължи. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 10:23 Заглавие: |
|
|
мисля че разликата между 500 и 700 не е голяма и тези бутони нямат съединител . _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 12, 2006 18:42 Заглавие: |
|
|
Оказа се че наистина небеше вкючен лентовия кабел. Това добре обаче сега има нов макар и незначителен проблем! При отварянето този "МАЙСТОР" напъвайки с отверката за да го отвори нарани клавиятурата точно на *-та (тази която е под ламаринката която натиска и дисплея) и се направи на разсеян.И всичко това пред очите ми Врезултата на това сега звездата е хлътнала надоло и не "щрака" като другите калвиши но за сега работи...... от втория път А на въпросът ми защо е така той ми отговори "Ами така си беше нали работи"
Пртсто нямам думи правят ти едно и ти развалят друго! Нали е гаранционен! После стават по внимателни............. |
|
|
 |
|