|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vandil Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Окт 09, 2004 21:43 Заглавие: Търся телевизионен сервиз |
|
|
Здравейте,
Този географски въпрос може би не е за тук, пък и не съм "колега от сервизния бранш", но въпроса си е точно на тема "Ремонти"
Баща ми има сравнително стар телевизор 'куча марка' за ремонт и ми постави задачката да намеря най-близкото до него място, където поправят телевизори. Той живее тук:
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=8d118a94aa52b0490c104f98f0135123&id=1957&num=19
(София, срещу Медицинска академия)
Започвайки от dir.bg стигнах до този форум.
Дали някъде мога да намеря база с адреси на сервизи? Дори да има такава, предполагам, че само големи и фирмени сервизи ще бъдат включени в нея, а на него му върши работа всеки ентусиаст, който разбира от поправка на телевизори - важното е да е наблизо. Затова, моля да предложите някое местенце, или дори своите услуги, ако прецените, че сте в района
В момента не мога да кажа нищо конкретно за телевизора - дори марката му не знам, не съм го виждал още. Взет е на старо - подарък от роднина. Не е български, но надали е "марков". При включване в контакта директно тръгвал, въпреки че има дистанционно и standby-mode. Известно време след стартирането издавал силно бучене, докато позагрее, но после си работел добре. След няколко дни спрял да работи - ни звук, ни образ, но не бил изгорял бушон - и ей ме на, търся сервиз.
Знам, че това обяснение пет пари не струва, но всъщност аз търся компетентна помощ на място, а не online. Ако някой желае подробности и конкретни данни за телевизора, ще се поинтересувам.
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 11, 2004 11:36 Заглавие: |
|
|
Първото такси и ще отидеш при някой колега от София. Освен ако някой не се предложи за домашно посещение но едва ли  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|