| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 22:14 Заглавие: Моляви помогнете за двуполярно захранване |
|
|
Въпроса ми е следния мога ли от две вторични да си направа двуполярно захранване ???
за сега съм измислил само това и се чудя ако свържа единия - на първата и + на втората дали ще стане ???
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
andrey1988 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 22, 2006 22:21 Заглавие: |
|
|
| Ако двете вторични са еднакви (при една или две еднакви първични) въобще не са ти необходими 2 греца, за да не ти чертая схема потърси някоя схема на усилвател с двуполярно захранване за да видиш точно как става |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 0:09 Заглавие: |
|
|
Даже има едни български усилватели с TDA7xxx точно така с два еднакви трафа вътре.А греца наистина може да е само един _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 10:42 Заглавие: |
|
|
Можеш да получиш двуполярно и с една вторична намотка. Виж сайта на Славчо.ком.  _________________ home studio |
|
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 11:36 Заглавие: |
|
|
| А ми ако свържа последователно двете вторични ??? и при връзката между двете изведа трети извод ... това равно силно ли е на вторична със среден извод ??? м/у другото първичната им е обща и вторичните вадят еднакви напрежения |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 12:38 Заглавие: |
|
|
| PR1KA3L1BK0 написа: | | А ми ако свържа последователно двете вторични ??? и при връзката между двете изведа трети извод ... това равно силно ли е на вторична със среден извод ??? м/у другото първичната им е обща и вторичните вадят еднакви напрежения |
равно силно Е. |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 23, 2006 15:34 Заглавие: |
|
|
| само вържи края на едната намотка с началото на втората за да са правилно включени. |
|
|
 |
|