| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 18:40 Заглавие: TV BEKO 29K98 100HZ PIP |
|
|
Колеги проблема на това ТВ е че работи но със всичко с цвят звук нищо не загрява и пече но !!!!! екрана е с размерите на 14"--во ТВ. Като вляза в сервиз не се регулира от никъде, просто започва при промяна на стойности на размерите да се отваря малко във вертикално и се връща веднага при следваща стойност на старото положение. Иначе хоризонталната центровка работи, настройва се и фазата, самите корекции на размера по хоризонтална също се изменят но в много малки визуални граници. Озадачава ме че тези корекции се правят във опцията на 120Hz а не в 100Hz щото и двете опции ги има. Шасито е 22.1.Помогнете че вече зациклих
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 18:58 Заглавие: |
|
|
| Презапой,за всеки случай ТХО-то. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 19:37 Заглавие: |
|
|
Това е направено но сега откривам че от фючър бокса размаха на амплитудата към драйверният транзистор не е достатъчени той идва от схемата във фючъра DDP3315 която е видеопроца както и от нея се командват и геометриите. Мисля че този чип е дал фира.Още малко имам да меря и май ще давам заявка за платка  |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 19:38 Заглавие: |
|
|
Не трябва ли след всяка настройка да се запаметява това което е зададено? Предполагам имаш документация? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 21:17 Заглавие: |
|
|
ТВ то е готово. Оказа се лоша спойка от прословутият нов тенол без оловен на флайбека във фючър бокса. Отпадна ми една грижа. А платките на фючърбокса са отвратително направени. Дупе да ни е яко с тоз нов тенол и новите изисквания на Евросъюза. Като вече сме там след 15 дни дано поне и плащането да увеличат  |
|
|
 |
|