| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karadev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 19:40 Заглавие: Купувам 1 кв. метър фолиран текстолит |
|
|
Здрасти на всички спецове по електроника.
Купувам 1 кв. метър двустранно фолиран дебелина 1мм или 1,2мм , текстолит за предпо4итане нарязан или не нарязан в краен случай. за не повече от 25 лв. в краен случай 30лв.
за контакти на мобилния 0887 / 28 49 01
Мерси предварително - Калоян Радев |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 19:51 Заглавие: Re: Купувам 1 кв. метър фолиран текстолит |
|
|
| karadev написа: | Купувам 1 кв. метър двустранно фолиран дебелина 1мм или 1,2мм , текстолит за предпо4итане нарязан или не нарязан в краен случай. за не повече от 25 лв. в краен случай 30лв.
|
И почваш да правиш платки за всички желаещи на високо професионално ниво?
П.С. А как да е нарязан?
Или това няма особенно значение? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 15, 2006 22:03 Заглавие: |
|
|
Последно от ПАСАТ купувах-15х30 см.-1,50 лв. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
karadev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:05 Заглавие: що, завиждаш ми че правя платки ли или какво |
|
|
да, правя платки на високо професионално ниво, колкото и да ви учудва това.
нещо против ?? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:20 Заглавие: Re: що, завиждаш ми че правя платки ли или какво |
|
|
| karadev написа: | да, правя платки на високо професионално ниво, колкото и да ви учудва това.
нещо против ?? |
Учудва ме само това, че още не си успял да проумееш къде си.
Нито пък да си пооправиш малко сайта (което го обещаваше доста отдавна) от който е повече от ясно какво можеш (ако въобще можеш нещо).
П.С. И за да не съм голословен (понеже не си се научил и да се държиш възпитано) може да се поразгледа Bat KOKO и klienta.
Последната промяна е направена от RC на Съб Дек 16, 2006 17:52; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:30 Заглавие: Re: що, завиждаш ми че правя платки ли или какво |
|
|
| karadev написа: | да, правя платки на високо професионално ниво, колкото и да ви учудва това.
нещо против ?? |
Умря циганката дето та хвалеше ли?
 _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
karadev Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 19:39 Заглавие: Не ви искам нито мнението нито съветите |
|
|
Не ви искам нито мнението нито съветите, какво мога и какво не, не ви влиза в работата, кога ще си оправя сайта си е лично мое решение,
А на RC мога само да му кажа че познавам скорпионската му природа и желанието да убие всичко около себе си, и след това и себе си. така че, къде се намирам много добре знам, за съжаление в българия със сънародници като теб.
мисля да прекратя всякакви коментари по теми като умения, знания и други такива с вас, ако някой има малко текстолит да ми продаде нека да ми пише или да ми се обади.
друго изобщо не ме интересува, само решението на проблема с материала.
Благодаря за критиките, благодаря ви за напомнянето на отдавна минали постове в други форуми и т.н. прочие глупости. Благодаря.
Ако има някой който може да ми намери малко материал ще му платя, ако не здраве. |
|
|
 |
helios Опитен потребител

Регистриран на: 23 Апр 2005 Мнения: 2944 Местожителство: Pirdop/Zlatica
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 19:55 Заглавие: Re: Не ви искам нито мнението нито съветите |
|
|
| karadev написа: | Не ви искам нито мнението нито съветите, какво мога и какво не, не ви влиза в работата, кога ще си оправя сайта си е лично мое решение,
А на RC мога само да му кажа че познавам скорпионската му природа и желанието да убие всичко около себе си, и след това и себе си. така че, къде се намирам много добре знам, за съжаление в българия със сънародници като теб.
мисля да прекратя всякакви коментари по теми като умения, знания и други такива с вас, ако някой има малко текстолит да ми продаде нека да ми пише или да ми се обади.
друго изобщо не ме интересува, само решението на проблема с материала.
Благодаря за критиките, благодаря ви за напомнянето на отдавна минали постове в други форуми и т.н. прочие глупости. Благодаря.
Ако има някой който може да ми намери малко материал ще му платя, ако не здраве. |
Пич,ОБИЧАЙ СЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ.Няма да ти навреди. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 20:09 Заглавие: Re: Не ви искам нито мнението нито съветите |
|
|
Я поуспокой малко топката, става ли?
Вече ти дадоха предложение:
| Ditronix написа: | | Последно от ПАСАТ купувах-15х30 см.-1,50 лв. |
което за начинанията ти е повече от достатъчно, пък може и да се поразходиш до някоя платкаджийница и да се помолиш да ти дадат изрезките.
Не се ли осъзнаваш, че с претенциите които имаш е смешно да си търсиш 1кв.м. текстолит по форумите за "професионална" работа?
| karadev написа: | | така че, къде се намирам много добре знам, за съжаление в българия със сънародници като теб. |
Уверявам те, че изобщо не знаеш къде си, нито кой си, нито какво можеш!
От къде черпиш самочувствието си - само ти си знаеш.
Аз определено не мога да съм горд от "сънародници като теб" с такива творения (като това в атача) и с подобни претенции. |
|
|
 |
Astor Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 23:47 Заглавие: |
|
|
Да не говорим че България се пише с главна буква (тотално неуважение) _________________ The Big Man |
|
|
 |
|