Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Купувам 1 кв. метър фолиран текстолит

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
karadev
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Пет Дек 15, 2006 19:40    Заглавие: Купувам 1 кв. метър фолиран текстолит Отговорете с цитат

Здрасти на всички спецове по електроника.

Купувам 1 кв. метър двустранно фолиран дебелина 1мм или 1,2мм , текстолит за предпо4итане нарязан или не нарязан в краен случай. за не повече от 25 лв. в краен случай 30лв.

за контакти на мобилния 0887 / 28 49 01

Мерси предварително - Калоян Радев
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 15, 2006 19:51    Заглавие: Re: Купувам 1 кв. метър фолиран текстолит Отговорете с цитат

karadev написа:
Купувам 1 кв. метър двустранно фолиран дебелина 1мм или 1,2мм , текстолит за предпо4итане нарязан или не нарязан в краен случай. за не повече от 25 лв. в краен случай 30лв.

И почваш да правиш платки за всички желаещи на високо професионално ниво? Smile

П.С. А как да е нарязан?
Или това няма особенно значение?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пет Дек 15, 2006 22:03    Заглавие: Отговорете с цитат

Последно от ПАСАТ купувах-15х30 см.-1,50 лв.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
karadev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:05    Заглавие: що, завиждаш ми че правя платки ли или какво Отговорете с цитат

да, правя платки на високо професионално ниво, колкото и да ви учудва това.

нещо против ??
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:20    Заглавие: Re: що, завиждаш ми че правя платки ли или какво Отговорете с цитат

karadev написа:

нещо против ??

Учудва ме само това, че още не си успял да проумееш къде си.
Нито пък да си пооправиш малко сайта (което го обещаваше доста отдавна) от който е повече от ясно какво можеш (ако въобще можеш нещо).
П.С. И за да не съм голословен (понеже не си се научил и да се държиш възпитано) може да се поразгледа Bat KOKO и klienta.

Последната промяна е направена от RC на Съб Дек 16, 2006 17:52; мнението е било променяно общо 2 пъти
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:30    Заглавие: Re: що, завиждаш ми че правя платки ли или какво Отговорете с цитат

karadev написа:

нещо против ??

Умря циганката дето та хвалеше ли?
Twisted Evil
karadev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 19:39    Заглавие: Не ви искам нито мнението нито съветите Отговорете с цитат

Не ви искам нито мнението нито съветите, какво мога и какво не, не ви влиза в работата, кога ще си оправя сайта си е лично мое решение,

А на RC мога само да му кажа че познавам скорпионската му природа и желанието да убие всичко около себе си, и след това и себе си. така че, къде се намирам много добре знам, за съжаление в българия със сънародници като теб.

мисля да прекратя всякакви коментари по теми като умения, знания и други такива с вас, ако някой има малко текстолит да ми продаде нека да ми пише или да ми се обади.

друго изобщо не ме интересува, само решението на проблема с материала.
Благодаря за критиките, благодаря ви за напомнянето на отдавна минали постове в други форуми и т.н. прочие глупости. Благодаря.

Ако има някой който може да ми намери малко материал ще му платя, ако не здраве.
Върнете се в началото
helios
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pirdop/Zlatica

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 19:55    Заглавие: Re: Не ви искам нито мнението нито съветите Отговорете с цитат

karadev написа:
Не ви искам нито мнението нито съветите, какво мога и какво не, не ви влиза в работата, кога ще си оправя сайта си е лично мое решение,

А на RC мога само да му кажа че познавам скорпионската му природа и желанието да убие всичко около себе си, и след това и себе си. така че, къде се намирам много добре знам, за съжаление в българия със сънародници като теб.

мисля да прекратя всякакви коментари по теми като умения, знания и други такива с вас, ако някой има малко текстолит да ми продаде нека да ми пише или да ми се обади.

друго изобщо не ме интересува, само решението на проблема с материала.
Благодаря за критиките, благодаря ви за напомнянето на отдавна минали постове в други форуми и т.н. прочие глупости. Благодаря.

Ако има някой който може да ми намери малко материал ще му платя, ако не здраве.

Пич,ОБИЧАЙ СЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ.Няма да ти навреди.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 20:09    Заглавие: Re: Не ви искам нито мнението нито съветите Отговорете с цитат

Я поуспокой малко топката, става ли?
Вече ти дадоха предложение:
Ditronix написа:
Последно от ПАСАТ купувах-15х30 см.-1,50 лв.

което за начинанията ти е повече от достатъчно, пък може и да се поразходиш до някоя платкаджийница и да се помолиш да ти дадат изрезките.
Не се ли осъзнаваш, че с претенциите които имаш е смешно да си търсиш 1кв.м. текстолит по форумите за "професионална" работа?

karadev написа:
така че, къде се намирам много добре знам, за съжаление в българия със сънародници като теб.

Уверявам те, че изобщо не знаеш къде си, нито кой си, нито какво можеш!
От къде черпиш самочувствието си - само ти си знаеш.
Аз определено не мога да съм горд от "сънародници като теб" с такива творения (като това в атача) и с подобни претенции.
Върнете се в началото
Astor
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 23:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не говорим че България се пише с главна буква (тотално неуважение)
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети