| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Окт 14, 2004 20:36 Заглавие: Въпрос за TV "NOVA" NTV-2021MKII |
|
|
| Момчета, донесоха ми за ремонт един телевизор NOVA модел NTV-2021MKII с липсващ процесор. Сигурен съм, че процесора му е на Филипс със функциите STORE и CLEAR, но не се сещам точно с какъв запис беше. Ако някой има схема на такъв телевизор или може да ми каже с какъв процесор е - ще му бъда много благодарен. Мисля, че всичките модели на NOVA са с едно и също шаси, респективно с един и същи процесор. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 6:04 Заглавие: |
|
|
Ако процесора е този / с графика на Goldstar / не е нужен запис на паметта .Тръгва и с празна.не съм сигурен обаче дали не беше с някакво CTV но мисля че и при него не е нужен. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 6:04 Заглавие: |
|
|
Ако процесора е този / с графика на Goldstar / не е нужен запис на паметта .Тръгва и с празна.не съм сигурен обаче дали не беше с някакво CTV но мисля че и при него не е нужен. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 6:55 Заглавие: |
|
|
Tokio, огледай дали не е някое CTV322 или CTV352. Лесно се познават.
Последната промяна е направена от RC на Пет Окт 15, 2004 6:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
kaloyan Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 16:51 Заглавие: |
|
|
| мисля че беше pca 84c640 или 840 |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 22:27 Заглавие: Приятелю, |
|
|
| kaloyan написа: | | мисля че беше pca 84c640 или 840 |
И аз си мисля, че знам какъв е процесора, но не съм съвсем сигурен.
Последната промяна е направена от Tokio на Пет Окт 15, 2004 22:56; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 22:33 Заглавие: Благодаря, Ноел, |
|
|
| Noel написа: | | Ако процесора е този / с графика на Goldstar / не е нужен запис на паметта .Тръгва и с празна.не съм сигурен обаче дали не беше с някакво CTV но мисля че и при него не е нужен. |
Точно за такъв филипсов процесор говорим (или подобен), познат ни като "Голдстарски процесор" защото Голдстар-ите с този процесор са много разпространени. Пределно ми е ясно, че няма сервизно меню и че няма нужда не само от програма за паметта, но и без памет също работи. Проблема ми е, че не зная какъв процесор да му сложа, защото накой "умник" го е извадил и телевизора ми го носят без процесор. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 15, 2004 22:42 Заглавие: RC, благодаря и на теб, |
|
|
| RC написа: | | Tokio, огледай дали не е някое CTV322 или CTV352. Лесно се познават. |
Твоето предположение е най-близо до моето. Наистина трябва да е с някакво CTV, което е пак на Филипс и с почти същото меню като на PCA84C640P-030 (голдстарския процесор). За сега съм се спрял на CTV350S-GW2.1 Утре ще го получа по Спиди и ще напиша тук дали съм уцелил десятката. |
|
|
 |
|