| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Marinbsl Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 22:19 Заглавие: Проблем с Crown-acv 2134pf |
|
|
Привет на всички значи проблема е следният:колонките на телевизора "бучът" доста силно.Вечер е много дразнещо когато волумето е на 1 едвам се чува говор от бученето на колонките на телевизора.Да неса разменени ляв е десен говорител.Помощ  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dobri_dojeee Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 22:29 Заглавие: |
|
|
Филтрация в захранването,220мф 400v. или някой друг. _________________ Човек се учи цял живот |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 22:35 Заглавие: |
|
|
| dobri_dojeee написа: | | Филтрация в захранването,220мф 400v. или някой друг. | Леле колега колко бързо определи дефекта веднага се хвана за входния електролит(но там обикновенно е 100мф/400в) ама за застраховка каза и някой друг Сега въпрос към питащия този дефект имаше ли го отначало при закупуването или се появи впоследствие Питам защото в момента имам постоянно такива оплаквания от клиенти закупили си подобни" китаици" маскирани под няколко маркиИ не са ти разенени ляв и десен канал (от този въпрос съдя за нивото ти на техническа подготовка)Затова наи добре СЕРВИЗ Успех с ремонта |
|
|
 |
Marinbsl Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 22:39 Заглавие: |
|
|
Вчера е купен и отначало прави мизерията,в магазина неможах даго пробвам Някви други идей,или решението е сервис има гаранция 2 години,ще взимат ли пари за ремонта като е в гаранция |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 22:44 Заглавие: |
|
|
| Marinbsl написа: | Вчера е купен и отначало прави мизерията,в магазина неможах даго пробвам Някви други идей,или решението е сервис има гаранция 2 години,ще взимат ли пари за ремонта като е в гаранция | Единствената адекватна идея вече тия дадох Пари няма да ти се вземат защото това сие дефект(по точно преправяне на фабричните недомислици на китаиците) покриващ се от гаранцията Само напиши откъде си че ако ми цъфне CROWN с такъв дефект тези дни да не взема да го попитам клиента абе ти да не си оня от форума  |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 1:02 Заглавие: |
|
|
Няма бе Фишев От Бяла Слатина е.При мен е
Дано намеря електролита  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 1:08 Заглавие: |
|
|
| DICHI написа: | Няма бе Фишев От Бяла Слатина е.При мен е
Дано намеря електролита  | Разбрах вече колега писа ми на лични А за електролита преди време беше казвал как се прави такъв а какалашка и два проводника но тънкия момент бил при пълненето и заливането с електролит  |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 1:09 Заглавие: |
|
|
Ама какалашката трябва да е от бяла царевица  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 1:20 Заглавие: |
|
|
| DICHI написа: |
Ама какалашката трябва да е от бяла царевица  | Ей дрътото си е дръто бях пропуснал тази подробност доста кила електролит изхабих и все не мога да го докарам на капацитет а то било от какалашката а аз си мислех че фарадомера нещо се е ошашавил  |
|
|
 |
DICHI Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 21, 2006 1:21 Заглавие: |
|
|
 |
|