| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
LGPz Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 22:39 Заглавие: Проблем с пращането от GSM на копмпютър |
|
|
Привет!На скоро си взех GSM - Sony Ericsson k310i .Взех от един приятел Infra Red и диск с драйвери за него.Инсталирах го и всичко тръгна - мога да си пращам от компа на GSM-а.Тук обаче се появява моя проблем: Не мога да пращат файлове от GSM-a на компютъра.Дава "изпрати -> Инфра ред" и на GSM-a ми изписва,че се чака файла да се приеме от другата страна ... В стартовото меню ми излиза команда "Recieving File" ,но като цъкна на него не ми излиза прозорец ... Преинсталирах драйверите,но пак така ... Кажете какво да правя ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Дек 24, 2006 15:39 Заглавие: |
|
|
При мен на блутута на ми е направно да се влиза в папките на телефона и може да се копира и мести и трие като обикновена папка. |
|
|
 |
fem Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 25, 2006 18:19 Заглавие: |
|
|
| Трябва да настроиш скороста на трансвер |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 31, 2006 1:07 Заглавие: Re: Проблем с пращането от GSM на копмпютър |
|
|
| LGPz написа: | Привет!На скоро си взех GSM - Sony Ericsson k310i .Взех от един приятел Infra Red и диск с драйвери за него.Инсталирах го и всичко тръгна - мога да си пращам от компа на GSM-а.Тук обаче се появява моя проблем: Не мога да пращат файлове от GSM-a на компютъра.Дава "изпрати -> Инфра ред" и на GSM-a ми изписва,че се чака файла да се приеме от другата страна ... В стартовото меню ми излиза команда "Recieving File" ,но като цъкна на него не ми излиза прозорец ... Преинсталирах драйверите,но пак така ... Кажете какво да правя ? |
Намери си други драйвери, китайските които вероярно имаш се скапват  |
|
|
 |
|