| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
_Ka3aKa_ Нов потребител

Регистриран на: 29 Мар 2005 Мнения: 18 Местожителство: Варна квартала под моста :)
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 0:31 Заглавие: Дистанционно за уредба,може ли да се сложи ново ? |
|
|
| Може ли да се сложи дистанционни на уредба която попринцип трябва да има но всъщност дистанционното го няма. Смисъл да се сложи дистанционно от друго нещо (например от CD за кола) и да управлява усилване и намаляне и да се включва и изключва е ако може и още малко функции да се правят но това е общо взето |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
_Ka3aKa_ Нов потребител

Регистриран на: 29 Мар 2005 Мнения: 18 Местожителство: Варна квартала под моста :)
|
Пуснато на: Сря Яну 03, 2007 22:47 Заглавие: |
|
|
| А не може ли да се направи само за усилване и намаляне става то и без това ми трябва само това, а и да се включва и изключва |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 8:27 Заглавие: |
|
|
| _Ka3aKa_ написа: | | А не може ли да се направи само за усилване и намаляне става то и без това ми трябва само това, а и да се включва и изключва |
Филипов ти отговори вече, друг начин няма! _________________ home studio |
|
|
 |
teoteodor Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 11:18 Заглавие: |
|
|
| ако имаш мякои гдм с сумбиан и инфра на него ще ти пратя програма и с гсм може и да стане да си го комадваш ние така подлудяваме даскалите като пускаме и спираме тв в 4ас което е на стената те се шашват.тя гаси аз пускам |
|
|
 |
|