|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikcho Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 9:51 Заглавие: Домашно кино NEO DVD-HT602QQ |
|
|
Здравейте.
От скоро си купих такова животно като домашно кино, марка NEO DVD-HT602QQ... Да разбрах, че са куча марка, че са боклуци, тояги и т.н... Друг е въпроса. Значи системата бучи, в смисъл като сложа някакъв диск и се чува едно мног неприятно бучене, коено за да го заглуша трябва най-малко на 20 да усиля двд-то. какво представлява бученето: значи като няма диск не бучи, като пусна диска и на дисплейчето започне да премигва load, така прескача и бученето - нещо като на автомобилен мигач;) После като го разчете се чува едно цък, диска тръгва, тръгва и бученето. Като дам да се увеличава или намалява, нали на дисплея се показва силата на звука, та докато е това на дисплея бученето го няма или почти не се чува, когато си се появи времето(на песента или на филма), т.е. като се върне в нормално положение дисплея и пак се получава бученето.
Надявам се да сте ме разбрали за какво говоря. Та сега да питам има ли начин да се намали или убие това бучене, нещо изправители, трансформаторчета, съпротивления!?!?!??!?! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 10:21 Заглавие: |
|
|
Обърни се към гаранционния сервиз! _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
|
 |
Nikcho Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 10:33 Заглавие: |
|
|
Ами обърнах се разбира се, но от там ми казаха, че неможело да се оправи!!! Та затова питам, дали наистина неможе да се оправи или просто не им се занимава на хората  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 12:45 Заглавие: |
|
|
| Nikcho написа: | Ами обърнах се разбира се, но от там ми казаха, че неможело да се оправи!!! Та затова питам, дали наистина неможе да се оправи или просто не им се занимава на хората  | Може да се оправи напише откъде си и ще ти кажа къде да отидеш |
|
|
 |
Nikcho Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:36 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Nikcho написа: | Ами обърнах се разбира се, но от там ми казаха, че неможело да се оправи!!! Та затова питам, дали наистина неможе да се оправи или просто не им се занимава на хората  | Може да се оправи напише откъде си и ще ти кажа къде да отидеш |
София съм, но все още системата е в гаранция! Можеш ли да кажеш как да я оправя, в смисъл какво да му кажа на майстора в сервиза. Иначе съм я купил от техномаркет-а |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 16, 2006 18:32 Заглавие: |
|
|
| Във софия има няколко сервиза написани в гаранционната карта избери в кои да отидеш навсякъде ще ти обърнат внимание като обясниш подробно проблема Ако не тие далече отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 Успех |
|
|
 |
Nikcho Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 17, 2006 12:23 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Във софия има няколко сервиза написани в гаранционната карта избери в кои да отидеш навсякъде ще ти обърнат внимание като обясниш подробно проблема Ако не тие далече отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 Успех |
Ами аз точно така и направих. Отидох в едно от подразделенията на тия К&К сервизи, до техномаркета на цариградско и там ми казаха, че неможело да се оправи Затова искам да разбера дали може и как трябва да се оправи, че като отида пак в сервиза, като ми кажат неможе, аз да си им тресна в главата двд-то и да кажа, че може  |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 17, 2006 14:01 Заглавие: |
|
|
| Отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 и сподели проблема Ако трябва потърси Антон Карамучев -сервизен мениджър Успех |
|
|
 |
Nikcho Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 20, 2006 0:06 Заглавие: |
|
|
| fishev написа: | | Отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 и сподели проблема Ако трябва потърси Антон Карамучев -сервизен мениджър Успех |
Благодаря за съветите:) Днес успях да си освободя малко време, но неможах да стигна до главният офис и отидох в едно от подразделенията на сервиза - в Слатина - ул. Коста Лулчев 16. Там момичето, което приема техниката, каза, че може да се оправи, но все пак майстор трябвало да го погледне....Сега тръпна в очакване да видя дали ще се оправи това бучене или не:) Поне хората ще се опитат, а не като "майстора" на цариградското да казва, че неможе да се оправи  |
|
|
 |
Никчо Гост
|
Пуснато на: Чет Яну 04, 2007 22:15 Заглавие: |
|
|
| Ами не се оправи. От там ми казаха, че всичко си работило нормално и добре, екстра било. Посъветваха ме да пробвам с някой др. кабел, да не би в тях да са проблемите |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|