Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Домашно кино NEO DVD-HT602QQ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Nikcho
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 9:51    Заглавие: Домашно кино NEO DVD-HT602QQ Отговорете с цитат

Здравейте.
От скоро си купих такова животно като домашно кино, марка NEO DVD-HT602QQ... Да разбрах, че са куча марка, че са боклуци, тояги и т.н... Друг е въпроса. Значи системата бучи, в смисъл като сложа някакъв диск и се чува едно мног неприятно бучене, коено за да го заглуша трябва най-малко на 20 да усиля двд-то. какво представлява бученето: значи като няма диск не бучи, като пусна диска и на дисплейчето започне да премигва load, така прескача и бученето - нещо като на автомобилен мигач;) После като го разчете се чува едно цък, диска тръгва, тръгва и бученето. Като дам да се увеличава или намалява, нали на дисплея се показва силата на звука, та докато е това на дисплея бученето го няма или почти не се чува, когато си се появи времето(на песента или на филма), т.е. като се върне в нормално положение дисплея и пак се получава бученето.
Надявам се да сте ме разбрали за какво говоря. Та сега да питам има ли начин да се намали или убие това бучене, нещо изправители, трансформаторчета, съпротивления!?!?!??!?!
Върнете се в началото
radoslavn
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Карнобат

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 10:21    Заглавие: Отговорете с цитат

Обърни се към гаранционния сервиз!
Nikcho
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 10:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами обърнах се разбира се, но от там ми казаха, че неможело да се оправи!!! Та затова питам, дали наистина неможе да се оправи или просто не им се занимава на хората Evil or Very Mad
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 12:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Nikcho написа:
Ами обърнах се разбира се, но от там ми казаха, че неможело да се оправи!!! Та затова питам, дали наистина неможе да се оправи или просто не им се занимава на хората Evil or Very Mad
Може да се оправи напише откъде си и ще ти кажа къде да отидеш
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nikcho
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 17:36    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Nikcho написа:
Може да се оправи напише откъде си и ще ти кажа къде да отидеш

София съм, но все още системата е в гаранция! Можеш ли да кажеш как да я оправя, в смисъл какво да му кажа на майстора в сервиза. Иначе съм я купил от техномаркет-а
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 16, 2006 18:32    Заглавие: Отговорете с цитат

Във софия има няколко сервиза написани в гаранционната карта избери в кои да отидеш навсякъде ще ти обърнат внимание като обясниш подробно проблема Ако не тие далече отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nikcho
Гост

МнениеПуснато на: Нед Дек 17, 2006 12:23    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Във софия има няколко сервиза написани в гаранционната карта избери в кои да отидеш навсякъде ще ти обърнат внимание като обясниш подробно проблема Ако не тие далече отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 Успех

Ами аз точно така и направих. Отидох в едно от подразделенията на тия К&К сервизи, до техномаркета на цариградско и там ми казаха, че неможело да се оправи Mad Затова искам да разбера дали може и как трябва да се оправи, че като отида пак в сервиза, като ми кажат неможе, аз да си им тресна в главата двд-то и да кажа, че може Wink
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 17, 2006 14:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 и сподели проблема Ако трябва потърси Антон Карамучев -сервизен мениджър Успех
Върнете се в началото
Nikcho
Гост

МнениеПуснато на: Сря Дек 20, 2006 0:06    Заглавие: Отговорете с цитат

fishev написа:
Отиди в централния сервиз на Искърско шосе 7 и сподели проблема Ако трябва потърси Антон Карамучев -сервизен мениджър Успех

Благодаря за съветите:) Днес успях да си освободя малко време, но неможах да стигна до главният офис и отидох в едно от подразделенията на сервиза - в Слатина - ул. Коста Лулчев 16. Там момичето, което приема техниката, каза, че може да се оправи, но все пак майстор трябвало да го погледне....Сега тръпна в очакване да видя дали ще се оправи това бучене или не:) Поне хората ще се опитат, а не като "майстора" на цариградското да казва, че неможе да се оправи Evil or Very Mad
Върнете се в началото
Никчо
Гост

МнениеПуснато на: Чет Яну 04, 2007 22:15    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не се оправи. От там ми казаха, че всичко си работило нормално и добре, екстра било. Посъветваха ме да пробвам с някой др. кабел, да не би в тях да са проблемите
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети