Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Проблем с захр.на монитор PCXBV-HZ

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
plamen353
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: РУСЕ

МнениеПуснато на: Съб Яну 06, 2007 9:38    Заглавие: Проблем с захр.на монитор PCXBV-HZ Отговорете с цитат

Колеги помогнете ми.В 75вт.верига на захранването на монитор PCXBV-HZ ми изгоряха изпр.диод RGP10J, упр.транзистор 2SC2310,ст.транзистор CSZD401-y a oт там и STRF6656.В базовата верига на транзистора 2SC2310 има ценер който се е спукал и немога да разчета на колко волта е.Моля ако някой знае на колко волта е ценера моля да ми пише на мейла или ако има схема да ми я изпрати. Благодария предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
manolov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Haskovo

МнениеПуснато на: Съб Яну 06, 2007 9:46    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж това в пощата дали има нещо общо.
Върнете се в началото
plamen353
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: РУСЕ

МнениеПуснато на: Съб Яну 06, 2007 11:38    Заглавие: PCXBV-HZ Отговорете с цитат

Благодаря ти приятелю.Разгледах внимателно схемата, тя е доста подобна на моят монитор,но моят е с STRF6656.Искам да те попитам дали транзистор C2310,отговаря на 2SD2310 и транзистор D401-y отговаря на 2SD401 или CSD401.Мисля че схемата ще ми помогне.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети