| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 19:27 Заглавие: Тъмен екран на телевизор Funai (ms-14a) |
|
|
Не съм сигурен дали това е маркировка за модела (ms-14a) така поне пише на предния панел , досега не съм се занимавал с телевизори . Ако може да дадете съвет Пробелма е следния: Екрана е много тъмен , виждат се образи но са прекалено тъмни, понякога се чува пукане от към куплунга на кинескопа Освен това забелязах че след всяко изгасяне екрана е много наелектризиран (винаги) дори и да съм го включил за 3 сек. Ако е нещо малко предполагам че ще се справя сам.  _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 20:02 Заглавие: Re: Тъмен екран на телевизор Funai (ms-14a) |
|
|
| nihilista написа: | Не съм сигурен дали това е маркировка за модела (ms-14a) така поне пише на предния панел , досега не съм се занимавал с телевизори . Ако може да дадете съвет Пробелма е следния: Екрана е много тъмен , виждат се образи но са прекалено тъмни, понякога се чува пукане от към куплунга на кинескопа Освен това забелязах че след всяко изгасяне екрана е много наелектризиран (винаги) дори и да съм го включил за 3 сек. Ако е нещо малко предполагам че ще се справя сам.  |
Лесно е, разбира се. Сменяш кинескопа и си в джаза  |
|
|
 |
nihilista Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 06, 2007 20:10 Заглавие: Re: Тъмен екран на телевизор Funai (ms-14a) |
|
|
Значи ще зарадвам някой майстор с кутия чаркалъци. Благодаря  _________________ Всичко е ток и жици !!! Skype: daviddarian |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 07, 2007 12:10 Заглавие: |
|
|
| Обади се да го видя, може да измислим нещо. |
|