|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Cekins Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 14, 2007 18:39 Заглавие: Неработеща клавиатура на Samsung Е330 |
|
|
| Видях че темата за окъпаните телефони е широко дискутирана, но проблема на този е че след измиване (а и не беше сериозно окислен) всичко му тръгна без клавиатурата. Бутона за включване го чува. Всички останали мълчат. Двата дисплея работят нормално, GSM-модула функционира, батерията също, предполагам и камерата, защото при дисплеите и камерата не е влязла вода. Всъщност телефона е преживял възможно най-лошото окъпване - в морето. Обаче явно веднага му е махната батерията и няма видими (с въоръжено око) поражения. Леко окислен беше само конектора на лентовия кабел. Утре ще го гледам и на микроскоп, но понеже не съм се занимавал с телефони и не зная къде да му търся болката. В общи линии подариха ми го и ако успея да го пусна ще е добре. Ще съм благодарен ако получа някакви по-конкретни отговори. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 15, 2007 10:53 Заглавие: |
|
|
| PM |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|