| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stiyan stoikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 19:01 Заглавие: Консултация за Самсунг 21 шаси KS3A |
|
|
Колеги,шасито на Самсунга е KS3A клиента се оплаква че от време на време сам си повишава или намалява нивото на звука(osd не се променя)Пак според него това се получило след поставяне на слушалки.Днес цял ден го слушам и като че ли наистина по едно време направи този номер но за кратко Приемам идеи и мнения.Благодаря предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ilian_cho Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 19:44 Заглавие: |
|
|
Колега, преди около месец мои познат се прибра от Италия и от там донесе телевиаор UNITED със шаси на BEKO мисля, че беше 12.6. Телевизора си работил прекрасно. След време го донася за да му активирам BG/DK. Една вечер като отидох при него на по чашка, ми се оплака , че сам се усилва понякога без да се появява OSD. И наистина така правеше. Презаписах паметта-нищо. Когато обаче го върнах само на единия стандарт нещата се оправиха. Като активирам BG и DK пак се усилва сам. Не е много фрапиращо това нещо зашото за един ден го прави два-три пъти ама дразни. Друго нещо което ми направи впечатление е, че на кабел го прави много по-редко отколкото на антена. |
|
|
 |
Petko Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 09, 2007 21:24 Заглавие: |
|
|
| Аз имам същия проблем със това шаси, презаписах паметта.Заработи за няколко дена след което пак си намали звука. Забелязах че на по силните сигнали работи нормално. Не можах да го оправя. |
|
|
 |
|