Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам D-link Рутер DI-524

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lucianno
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: blagoevgrad

МнениеПуснато на: Съб Яну 13, 2007 19:25    Заглавие: Продавам D-link Рутер DI-524 Отговорете с цитат

Рутера е с 4 портов суич с вграден wireless 54mb/s с една антена на около 6 месеца <гаранционен> ползвал съм го за разделяне на интернет от бтк ADSL към 3 компютъра,менежира се много лесно с него.
Работи много стабилно почти не е забивал досега -външен вид чисто нов към него пазя- диска ,кабели ,адаптер, книжки ,кутията и гаранционната карта ,планки за закрепване ,абсолютно всичко .
Сега съм с друг интернет доставчик и не ми е нужен вече.
намира се в Благоевград при интерес може да го пратя с куриер навсякъде с наложен платеж,видях че нов струва 110 лв ,мисля че цената от 65 лв си струва .
[email protected]
ICQ 322298047
това е модела :http://www.evolta.cl/my%20pictures/DI-524_view.jpg
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети