| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 17:21 Заглавие: памет 77007 |
|
|
До колкото прочетох тази памет няма аналог.Има твърдения че в конкретния случай (автокасетофон форд) може да се сложи 93с46 (06)Опитах но не се получи.Дръпнах досовската програма и начина на свързване на 77007 към LPT но не успях да я прочета.Възможно ли е да е дефектна при положение че след 30 мин касетофона ме допуска да въвеждам код? _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 17:25 Заглавие: |
|
|
не ако беше дефектна нямаше да пише Wait30m a EE на дисплея по добре изчакаи да поизка код _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 17:39 Заглавие: |
|
|
преди да ме допусне до код на диспея пише CODE---- и седи така 30 мин след което започват да мигат чертичките и мога да въвеждам код.
Нещо пропускам при четенето на паметта и програмата ми казва че е празна.Има ли някаква особеност при четенето? _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 17:47 Заглавие: |
|
|
не ти е празна паметта просто тая програма не ти я чете.Ако беше празна нямаше да чака 30 минути защото и броя на опитите са в тая памет.
ей това ти е програматора дето я чете. http://programatoribg.com/seeprog/index.htm |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 18:08 Заглавие: |
|
|
| ivpav написа: | | не ти е празна паметта просто тая програма не ти я чете |
Аз това и имах предвид като казах че пропускам нещо при четенето.
Може би дойде времето да се ориентирам към нещо по сериозно като програматор
Благодаря за препоръката.И преди да купя някакъв програматор да сондирам още мнения.Препоръчаният добър ли е като следваща стъпка след ponyprog и JDM с които бях до сега?Бихте ли дали мнение за Orange2 _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
ivpav Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 18:25 Заглавие: |
|
|
Въпросния програматор е фирмен и иначе се произвежда от една словашка фирма специализирана в производството на програматори.Той чете всичко дето е на 8 крака (става дума за памети де).Словаците го продават за по 130 евро мисля,но в българия го правят вече доста хора защото им е най-простата модификация. www.elnec.com им е сайтът на словаците.Програматора аз го ползвам от 5-6 години и съм много доволен.Колегите дето разкодират касетофони едно време го криеха под одеалце за да не види какъв е Ако се занимаваш рядко с касетофони понито ти е достатъчно аз още си го ползвам и него по-удобно е. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 21:26 Заглавие: |
|
|
| ivpav написа: | Въпросния програматор е фирмен и иначе се произвежда от една словашка фирма специализирана в производството на програматори.Той чете всичко дето е на 8 крака (става дума за памети де).Словаците го продават за по 130 евро мисля,но в българия го правят вече доста хора защото им е най-простата модификация. www.elnec.com им е сайтът на словаците.Програматора аз го ползвам от 5-6 години и съм много доволен.Колегите дето разкодират касетофони едно време го криеха под одеалце за да не види какъв е Ако се занимаваш рядко с касетофони понито ти е достатъчно аз още си го ползвам и него по-удобно е. | Спецялно за 77007 се продава програматор мисля за около 10лв.Един колега си го купи от Тодор Петров.
Петров Електроника в Стара Загора. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 21:55 Заглавие: |
|
|
Това от мен. Който не му се дават 10лв. да го направи. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
gogo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 10:23 Заглавие: |
|
|
mitachi, именно това не поиска да заработи при мен  _________________ Няма човек който да не зависи от електрониката |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 10:58 Заглавие: |
|
|
| gogo написа: | mitachi, именно това не поиска да заработи при мен  |
Значи нещо пропускаш. Работи си екстра. 5в. външно захранване си подал предполагам? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|