| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
klipper Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 9:40 Заглавие: Ako mojete mi pomognete. |
|
|
Smenih impusnoto na SAMSUNG CK-5339TB.Ot novata impl.platka(TELESAN)Izlizat dve naprejeniq .125v i 15v...impl. raboti samo4e obraza vee. Pomognete ako mojete. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 28, 2007 10:25 Заглавие: |
|
|
Така наготово не става...
Кажи какво премери,до какви изводи стигна,има ли брум по захранванията,филтражи?
И пиши на български в правилния раздел _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
tehnika Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 19:02 Заглавие: |
|
|
| колега ако обичаш пиши на кирилица.а сега по проблема-сложи мост на двете маси/импулсния траф дето си го махнал/ |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 19:15 Заглавие: |
|
|
Я се уточни за какви маси става въпрос , че аз съм сложил една дузина такива захранвания и не е имало такъв проблем .Питащия не е много в час и този съвет които си му дал не ми се мисли какво може да стане. _________________ Директна връзка Skype-plamenpetrov8281 |
|
|
 |
tehnika Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 19:25 Заглавие: |
|
|
| значи сложил сьм една каруца такива ЗАХРАНВАНИЯ .наскоро имах сьщия проблем,картината вее.,все едно брум.да да ама не .оказа се че трябва да се сложи мост .между двете намотки на импулсния траф /дето се маха/.има 4 края-125в,15в,и другите два се дават на кьсо.мерси за информацията.кьсмет |
|
|
 |
digital Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 29, 2007 23:49 Заглавие: |
|
|
| Tehnika е прав на орегиналното захранване вторичните намотки са две отделни и не са с общ край .А турските са с една вторична намотка с две напрежения и обща маса.Затова краищата на вторичните маси на орегиналнното захранване трябва да се обединят в обща маса иначе се получава елхово смущение на екрана. |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 30, 2007 0:11 Заглавие: |
|
|
| Аз скоро имах същия проблем и ми казаха че диода за 125в в захранването не бил качествен на тази партида,и действително след замяната му дефекта изчезна! |
|
|
 |
|