| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 18:39 Заглавие: RC за Gold Star CKT 9822 |
|
|
| Оригиналния пулт е VS-068G.Процесора трябва да е SAA1293-02(03).Хората пробвали няколко пулта и вече искат да намерят истинския,че им омръзнало да ходят до града.Аз отидох с руски 8-канален пулт и телевизора си работи нормално с него.Последния пулт,който са взели е RC-103S но не е точен-много трудно сработва а те са възрастни и не могат да се справят.Ще съм благодарен да ми кажете има ли подходящ пулт на пазара. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 19:14 Заглавие: |
|
|
Ами оставяш им осем каналното и си прибираш 55 каналното и тогава и вълкът ще е сит и агнето цяло. Много от тия новите 55 канални са толкова калпаво направени че почти всяко едно съм го отварял и наново запоил спойките и чак тогава работи като хората .Виж ако намериш Пилот103 то те са без грешка. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
todoran Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 19:22 Заглавие: Re: RC за Gold Star CKT 9822 |
|
|
| evgevg написа: | | Оригиналния пулт е VS-068G.Процесора трябва да е SAA1293-02(03).Хората пробвали няколко пулта и вече искат да намерят истинския,че им омръзнало да ходят до града.Аз отидох с руски 8-канален пулт и телевизора си работи нормално с него.Последния пулт,който са взели е RC-103S но не е точен-много трудно сработва а те са възрастни и не могат да се справят.Ще съм благодарен да ми кажете има ли подходящ пулт на пазара. |
Моля те изпрати ми серв.меню за NEO-то TV-1518s
Адреса е корегиран.Благодаря ти предварително |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 19:32 Заглавие: |
|
|
evgevg, процесора е запис 02 и в опциите се задава с какъв вариант на пулта да работи (съответствие команда - символ).
За да работи коректно с 103 (независимо Пилот или FRC) трябва да се пипне един бит в опциите.
Другия вариант е - FRC113 тогава не трябва нищо да се пипа.
Има варианти (отдавна вече всички са такива) в голямата кутия.
П.С. в 8 каналния пулт няма именно командите които са разменени поради простата причина, че декодера SAA1251 не ги поддържа. |
|
|
 |
evgevg Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 19:51 Заглавие: |
|
|
| Благодаря Ви.Бай Тишане 8 каналното съм му извадил бутон за вход в сервиз така,че не е ми е за даване.А относно todoran изпратих сервизното и още не се е върнало дано си го получил. |
|
|
 |
ZITON Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 16, 2007 20:29 Заглавие: vs068g |
|
|
| VS068G ИМА ПРИ WWW.TPETROV.COM |
|