|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
solo2002 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 29, 2006 20:57 Заглавие: Проблем с дисплей на Reciever STR-DB895D |
|
|
Здравейте,
Първо моля да ме извините, че не съм професионалист в областта на домашната електроника, но бих искал да получа съвет.
Наскоро закупих ресивера споменат в заглавието. Ето и снимка от магазина на electron:[url=http://www.electron.bg/product_info.php?manufacturers_id=11&products_id=5209&categories_id=39&manufacturers_id=11)]клик[/url]
Проблемът се състои в силата с която светят точките на дисплея. Ето снимка на дисплея на моя ресивер: клик
Както се вижда определени точки светят доста слабо като това не може да се коригира с бутона "dimmer" намиращ се на дистанционното на ресивера и който служи именно за корекция в 4 степени на светлината на дисплея. Бих искал да знам дали това е отстраним дефект в периода на гаранция. Тоест да разчитам ли, че ако занеса ресивера в сервиз въпросният дефект ще бъде отстранен? Също така бих искал да знам в какво би следвало да се състои остраняването на дефекта. Дали става въпрос за дефект на дисплея или по-скоро може да се коригира осветеността чрез настройка "отвътре" (тример или каквото там има вътре в ресивера за нагласяване силата на осветеността на дисплея). Ако има работещи в сервиз оторизиран от Сони, които посещават този форум ще се радвам да споделят мнение. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Дек 29, 2006 22:08 Заглавие: |
|
|
Проблема е в самия дисплей(вакуумно-луминисцентен).От вътре няма как да се оправи освен чрез смяна на самия него.Но явно и другите няам да са по стока -не гледай че пише Сони-вече не е това което беше.Носи го в сервиза -дано ти решат проблема -ако не ще си го ползваш така _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
solo2002 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 17, 2007 14:43 Заглавие: |
|
|
Занесох го в сервиз и смениха дисплея. Сега всичко се вижда перфектно  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|