| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 20:13 Заглавие: Принтер Epson stylus color 760 |
|
|
Имам принтер HP и там мастилниците и дюзите са в едно,при леко засъхване на мастилото съм си го лекувал сам.Въпросния Epson ми го домъкнаха от чужбина,заредих го и се помъчи да разпечата бледо нещо,явно са му запущени дюзите,но при него само мастилниците се вадят а дюзите си остават вътре.Въпроса ми е какво може да се направи в този случай,така и така не са му броени пари,може ли да му се помогне. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
D.Kolev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 20:36 Заглавие: |
|
|
пробвай с функцията за почистване.
при епсън главите са с доживотна гаранция . |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 22:05 Заглавие: |
|
|
Мъча го,като че ли има наченки на оправяне,накрая му светват диодите на предния панел за мастилниците а на страниците мига.И още нещо - за какво служи плъзгача под капака с положения:
0 <---> +
виждам,че главата мсе повдига малко. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
Goofy Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 22:26 Заглавие: |
|
|
| Можеш да пробваш с намокрено парцалче с препарат з миене на прозорци като го пъхнеш под глвите и го оставиш да се накисне хубаво!Понякога помага! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Апр 20, 2007 22:38 Заглавие: |
|
|
Ок,накиснах го здраво. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
|