| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 17:28 Заглавие: софтуер или.... |
|
|
| имам GSM Самсунг Е800.не мога да си сваля снимките от него на компа.ползвам USB порта.компа е с ХР.какво данаправя.благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 20, 2007 23:40 Заглавие: |
|
|
| С какво го ползваш този USB порт със дата кабел или с USB адаптор? Софтуер и драйвери инсталира ли си? Windowsa разпознава ли ти го като устройство? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 0:09 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | С какво го ползваш този USB порт със дата кабел или с USB адаптор? Софтуер и драйвери инсталира ли си? Windowsa разпознава ли ти го като устройство? |
не са инсталирани драйвери и софтуер.даи идея от къде.мерси. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 0:52 Заглавие: |
|
|
| И така и не ми каза по какъв начин се опитваш да си свържеш телефона със компютъра. Ако използваш кабел задължително с него трябва да имаш диск с драйвери и с помощни програми. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 1:02 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | | И така и не ми каза по какъв начин се опитваш да си свържеш телефона със компютъра. Ако използваш кабел задължително с него трябва да имаш диск с драйвери и с помощни програми. |
значи вчера е закупен кабела.не ми казаха с него дае имало диск.не съм го купувал аз.
кабела е закупен за 15 лева/от gsm-ма към usb порта/триабва ли към него да бъде приложен е диск сас драйвери и софтуер. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 12:09 Заглавие: |
|
|
Абселютно задължително е към него да ти дадат диск с програма и драйвери. Отивай в магазина и ги подмятай.  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 21, 2007 12:11 Заглавие: |
|
|
| Колев написа: | Абселютно задължително е към него да ти дадат диск с програма и драйвери. Отивай в магазина и ги подмятай.  |
благодаря ти.  |
|
|
 |
|