| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
neweso Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 0:23 Заглавие: Кафе машина SAECO VIENA DE LUXE |
|
|
| Здравейте имам следния проблем при включване започва веднага да мели кафе и не спира докато не я спра.Предполагам че се е скапал процесора и ми трябва дъмп или някяква информация. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pavlik Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 1:03 Заглавие: |
|
|
Ключетата как са ти зацепването как е станало ? зашто веднага процесор или бин _________________ Колкото повече майстори толкова повече работа
Павлик |
|
|
 |
amv Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 7:54 Заглавие: |
|
|
щом мели постоянно,значи нещо и забранява да спре.прове ри си всички датчици и крайни изключватели ,имаш някой прецакан най-вероятно _________________ Човек се учи докато е жив,и накрая се оказва че нищо не знае! |
|
|
 |
panasoanik Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 8:29 Заглавие: |
|
|
Меренето на кафето става на принципа на измерен обем ,има микропервключвател в бункерчето под мелницата ,като се задрусти под него с кафе и го има тоя ефект .Бинове ,процесори и други подобни ти не требват .Успех |
|
|
 |
neweso Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 18:15 Заглавие: не съм съгласен |
|
|
| По принцип когато пуснеш кафе машината има около 3-5мин трез които тя загрява и едва тогава можеш да подадеш команда за кафе или за пара.А при мен веднага с пускането започва да мели и спира когато я изключиш ок контакта!!!!Също и когато е отворена или липсва асансьора не може да тръгне да мели и тн.а при мен само това прави мели и мели и не спира а командата се дава от просесора и за тожа си мисля че е той и не мисля а съм сигурен!! |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 20:24 Заглавие: |
|
|
Щом си сигурен ,че симистора на кафемелачката не е заминал -БГ сервиз е следващата стъпка. _________________ Иво Банов |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 25, 2007 20:28 Заглавие: |
|
|
Може да се провери какъв елемент управлява мелачката. Реле или триак? Що не си я занесете в сервиз? И до колко си спомням от някои машини, датчика за смляно кафе не седи на ансасьора. Поне на мойта не съм видял да е там.
| bamze написа: | | Щом си сигурен ,че симистора на кафемелачката не е заминал -БГ сервиз е следващата стъпка. |
И да забрави за следващите няколко години! _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
|