| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 13:18 Заглавие: Сверяване на дигитални километражи |
|
|
| Привет колеги.Интересува ме от каде мога да закупя на прилична цена хардуер и софтуер за въпросните километражи.Тука намерих http://www.autodiags.com/tachopro.html , но без софтуер.Предполагам са много модели , но мен основно ме интересува VAG-групата и за OPEL.Очаквам вашите компетентни мнения и предложения.Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 19:23 Заглавие: |
|
|
| Ако проблема е само в софтуера,в e-mule-то можеш да намериш въпросния софтуер от сайта! |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 22:43 Заглавие: |
|
|
Значи да изкажа некомпетентно мнение.
1. ТахоПро е дърта досовска измишльотина която работи на относително стари талиги.
2. Интерфейсът е обикновена К-линия + 2 еепрома защита.
3. Това на сайта е определено скъпичко.
4. След внимателен прочит разбрах чий е сайтът. Е не ме кефи тоя момък от време оно, па вие си решавайте дали да наливате вода в неговата воденица.
Има модерни решения за модерни автомобили, но повечето са свързани с поялник. Аз нямам решения щото не мотам километражи. Считам го за нещо неморално и глупаво. Не съм казал обаче, че не правя джаджи за мотане които да продавам. Това е другата страна на морала  _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:55 Заглавие: |
|
|
| Интересна работа.......Искам да инвестирам в нещо,а никой не ще да ми уважи парите?Единственото нещо което искам е: да мога да ги коригирам през сервизния порт и да няма бъгове после,нещо тествано (не да зема че да купа на некой клиент колата).За контакти Скайп-nikipetrov6313 или ЛС .Поздрави |
|
|
 |
Vaklin Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:32 Заглавие: |
|
|
Не ти е много коректна нуждата и от там всеки го страх да ти предложи "комплексно" решение. Утре ще му поискаш да ти възстанови разходите по някоя умряла кола. _________________ --------------------------------------------------
Ако търсите помощ, сбъркали сте форума. |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:53 Заглавие: |
|
|
| Е щом е такава работата,ще си пренасоча инвестициите към садене на нов вид мушкато.Там се очертават и по-големи печалби.Благодаря за отговорите и лек и спорен ден на всички. |
|
|
 |
|