| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petiomalchev Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 31, 2007 23:52 Заглавие: Как се влиза в сервизен режим на NEO TV-1423TX |
|
|
Мъча се с един тележизор NEO TV1423TX свит е от горе и долу с около 3см. и при смяня на кадрите църкори. Проверил съм всички кондензатори около крайното стъпало за верткална развивка /всичките са добре, проверих ги с доблиране / самоче намерих един кондензатор 22мф 160в които беше надут /подменил съм го / можеби от това напрежение което тои не е филтрирал се е разбутала паметта. Моля за вашата помощ........  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 8:46 Заглавие: |
|
|
Имаш лично съобщение. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 9:13 Заглавие: |
|
|
petiomalchev,изпращам Ви запис на паметта.Предполагам че Коцев е пратил вече входа в сервиз.
И недейте да пишете в чужди теми,писането вмногопостове не означава че ще получите необходимото по-бързо. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 15:49 Заглавие: |
|
|
| Аджамия съм в форумите. Иначе влязох в сервизното меню със скритият бутон в дистанционното /намирасе на най долният ред в ляво / нямяше добра синхронизация по хоризонталите и за това църкореше записаха ми и една нова памет и от нея записах настройките, как мога да ги кача за да се ползват и от други ....БЛАГОДАРЯ...ЗА СЪДЕЙСТВИЕТО И БЪРЗАТА ПОМОЩ |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 01, 2007 23:51 Заглавие: |
|
|
| Ами на новобранците май не дават пишеми /You are not alowed to upload files. 50 posts minimum required./ ще ти го пратя на теб. |
|
|
 |
tvpetrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 02, 2007 10:02 Заглавие: |
|
|
| Здравейте.Вижте отново на лични. |
|