| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IvoMet Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 21:03 Заглавие: Усилване на видео сигнал |
|
|
| Значи имам следния проблем - искам да свържа ДВД с проектор с 10 метров кабел но явно сигнала идва слаб понеже проектора изкарва съобщение Signal out of range. С по-къс кабел работят идеално така че не е проблема в устройствата, имат S-video и камбанка, пробвал съм и с двата вида но не става, явно е от дължината. Пробвах с няколко вида камбанки включително и по-скъпи. Също опитах да включа ДВД-то към телевизор с дългия кабел за да проверя дали не е проблема в проектора и отново се губи сигнала така че предполагам просто е слаб. Мисля че проблема ми не е сложен но в колкото магазина отида ми казват че няма как да стане а не съм навътре в електрониката. Ще съм благодарен за всякакви предложения! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 22:02 Заглавие: |
|
|
С хубав кабел и 15м. не са проблем. "Out of range" означава че са подадени честоти на развивките, които не се поддържат от устройството. Справки с инструкцията. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
IvoMet Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 22:21 Заглавие: |
|
|
| Ами аз и да видя няма да разбера нищо но с по къс кабел си работи перфектно проектора с ДВД-то, затова мисля че ми трябва някакво устройство което да усилва сигнала |
|
|
 |

|
|
|
 |
IvoMet Гост
|
Пуснато на: Чет Мар 15, 2007 23:39 Заглавие: |
|
|
| Ами пробвах с такъв, пробвах и с един дебел със златисти конектори, качествен изглежда и мисля че не беше евтин но и с него е същата работа. Гледах едни за по 25-30 лв но не ми се дават толкова пари при положение че няма никаква гаранция и няма какво да го правя този кабел ако не стане |
|
|
 |

|
|
|
 |
|