| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
plam65 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 9:16 Заглавие: tda9361ps za TV daewoo tyrsq pomo6t |
|
|
| Kolegi mnogo molq pomognete .Imam problem s TV daewoo s procesor tda9361ps..... zna4i pyrvo ima6e problem sys zahranvaneto izbil kondenzator 1000 piko na 2 KV sled podmqna zahranvaneto proraboti no minava vse na dejuren rejim vsi4ko kato 4e li e nared symnqvam se da ne si e zagubil programkata v pametta ili procesora tda9361.ako nqkoi moje da mi pomogne pone shemata na procesora da otkriq 6te sym mnogo blagodaren:-) |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 9:24 Заглавие: |
|
|
От страна спойки на платката е написан номера на шасито трябва да е нещо от рода на СР-...Дайте също така и адрес на който да Ви изпратят евнтуално схемата. _________________ Димитър |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 9:24 Заглавие: |
|
|
По лесно е най напред наистина да се препрограмира паметта.Напиши точно модела на TV-то , шаси ... .Ако нямаш програмата ще ти я пратя но трябва да разрешиш показването на адреса :-)Иначе няма как    _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Окт 25, 2004 9:28 Заглавие: |
|
|
| Сподели все пак какъв е конкретния модел и ако знаеш шаси. Или поне основните схеми (не само процесора). Този кондензатор да не би случайно да е бил м/у двете маси на захранването. Останалите символи от означението на процесора след PS също са важни. |
|
|
 |
|